Horoskops 6. decembrim – ir iespējamas materiālas grūtības, dažiem paveiksies tikt vaļā no liekiem pienākumiem!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 6. decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Lai nerastos problēmas, šodien sāciet tikai labi pārdomātus un rūpīgi plānotos gadījumus. Neesiet pārāk prasīgi no sevis, kolēģiem un mīļajiem.

Lasi arī: Horoskops 2018.gada decembrim no Andželas Perlas – pirmais ziemas mēnesis sola interesantus notikumus!

Vērsis

Harmoniska diena, ir piemērots laiks ģimenes sapulcēm un filozofiskām pārdomas. Darbi, kuriem nepieciešama intelektuālā darbība, visticamāk, nesniegs labus rezultātus. Nepārslogojiet sevi.

Dvīņi

Neplānojiet biznesa tikšanās un romantiskus randiņus šodien: būs grūti atrast savstarpēju saprašanos ar cilvēkiem. Sargieties, lai pārpūlētu sevi un kļūstiet par ēnu, lai izvairītos no krāpšanas upura statusa.

Vēzis

Iespējams interesantas tikšanās. Noderīga saziņa neoficiālā vidē. Nedariet šodien to, ko nevēlaties. Lieliska diena iepirkšanās un sociālo pasākumu apmeklējumu veikšanai.

Lasi arī: Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Lauva

Ja jums ir kāds strīds, šodien ir laiks mēģināt uzlabot attiecības. Netērējiet enerģiju strīdiem un naidam. Paņemiet laiku, lai pabūtu viens ar sevi.

Jaunava

Jums nevajadzētu uzsākt sarežģītas lietas un uzdevumus, kam nepieciešama koncentrēšanās. Turpiniet emocionālo līdzsvaru, neieejiet konfliktos, neanalizējiet citu cilvēku darbības.

Svari

Ir iespēja saskarties ar krāpšanu – esiet uzmanīgi un nevilcinieties uzdot “papildus” jautājumus. Zvaigznes sniegs palīdzību tiem, kuri skaidri zina, ko vēlas un kuriem ir plāns.

Lasi arī: Kuras Zodiaka zīmes sagaida panākumi 2019. gadā: Pāvela Globa horoskops

Skorpions

Laba diena radošai darbībai, uzsākto projektu attīstīšana. Aktīvā atpūta, izbrauciens uz dabu. Vakarā, iespējams, saņemsiet svarīgas ziņas no tālienes.

Strēlnieks

Neradiet kņadu un nepaceliet savas intereses virs citu cilvēku interesēm. Šodien ir taisnīgu lēmumu pieņemšanas diena. Jūs varat plānot svarīgas sarunas, debates, diskusijas.

Mežāzis

Dariet visu ātri un nelidinieties mākoņos. Klausieties citu viedokli. Lielisks laiks, lai īstenotu jaunas idejas. Darbs ar informāciju būs produktīvs.

Lasi arī: 2019. gada horoskops no astroloģes Andželas Perlas – pārmaiņu gads, daudziem būs iespēja atbrīvoties no problēmām un iegūt mieru!

Ūdensvīrs

Izšķirīgas rīcības laiks. Jūtieties brīvi plānot svarīgas lietas šodien. Atstājiet šaubas, bet nepiedalieties piedzīvojumos. Pavadiet vakaru ar mīļajiem, piemērots laiks konfidenciālai sarunai.

Zivis

Ne labākā diena, lai aizstāvētu savu viedokli. Esiet taktiski, draudzīgi, elastīgi. Izvairieties no skaļām kompānijām. Vakaros meditācijas un jogas nodarbības ir noderīgas.

Avots: vedmochka

Leave a Comment