8 lietas, ko sievietes dara pirmajā randiņā, kas kaitina vīriešus

Ja tu kaut ko darīsi no zemāk uzrakstītā, tad nevajag būt pārsteigtai, ka vīrietis tev neatzvanīs un neaicinās tevi uz otro randiņu. Lai gan pašas sievietes to bieži vien nepamana.

1. Runā par laulību.

tu dodies uz pirmo randiņu, lai satiktos un pavadītu laiku. Runājot par nopietnām attiecībām un vēl jo vairāk laulību varat nobaidīt vīrieti. Pat ja tu par to runā tikai teorētiski, viņš var izlemt, ka tu pārāk steidzies ar to.

LASI ARĪ: 5 lietas, ko darīt pavasarī: padomi zodiaka zīmēm

2. Pārāk daudz informācijas par darbu.

Tu iepazīsties pirmo reizi, tāpēc tev nav jārunā pārāk daudz par to, kas viņam izklausās garlaicīgi. Labāk pastāsti kaut ko jautru. Vai tavs darbs ir saistīts ar interesantiem un jautriem gadījumiem. Tātad tu atnāci uz randiņu, lai satiktos viens ar otru kā indivīdi, nevis profesionāļi kādā jomā. Tā nav darba intervija.

3. Pārāk daudz tālruņa lietošanas.

Kad atrodies randiņā, lieto tālruni līdz minimumam. Ja tu uztraucies par ziņām un ziņu plūsmām, tu parādīsi, ka neesat ieinteresēts cilvēks. Viņš sajutīs nevērīgumu un necieņu.

4. Nemaksāt par sevi rēķinu.

Ne katrs vīrietis vēlas maksāt par sievieti pirmajā randiņā. Vismaz lielākā daļa no viņiem sagaida, ka tu vismaz piedāvāsi maksāt par sevi. Tas parādīs, ka tu esi atnākusi ne tikai atpūsties uz viņa rēķina.

5. Nemēģiniet turpināt sarunu.

Lielākā problēma pirmajā randiņā ir sarunas turpināšana. Tas nozīmē, ka jāpieliek pūles, lai nebūtu neērts klusums. Ja tu esi kautrīga, vīrietis to sapratīs, bet, ja tu vispār nemēģināsi piedalīties sarunā, viņš arī necentīsies.

LASI ARĪ: Egoistiskākās Zodiaka zīmes

Vienmēr turi pāris tēmas rezervē, kad nav par ko runāt.

6. Runā bērnišķīgā balsī.

Tas nav ne gudri, ne stilīgi. Tas ir kaitinoši. Vīriešiem patīk dabiska sieviešu balss, nevis bērnišķīga.

7. Negatīvi reaģēt uz visu.

Ja viss tev nav piemērots, ja tu pastāvīgi sūdzies, nevienam nebūs interesanti ar tevi. Negatīvs atbaida.

8. Neievēro viņa komplimentus.

Rupji ir nereaģēt uz komplimentiem un nepateikties par tiem. Viņš nolemj, ka tu esi vienaldzīga, ka viņš jums ir vienaldzīgs. Tas radīs diskomfortu.

avots: soulpost

Leave a Comment