4 lietas, ko uzzināsi par vīrieti pēc skūpsta pirmajā randiņā

Pirmais randiņš ir saistīts ar noteiktu stresu. Un, ja tu domā par pirmo skūpstu, stresa līmenis palielinās vēl vairāk! Un, lai gan daži uzskata, ka pirmajā dienā skūpsts nav pieņemams, citi uzskata, ka tas var būt ļoti informatīvs. Piemēram, lūk, ko tu vari uzzināt par vīrieti pēc skūpsta:

1. Cik daudz viņš ciena tevi.

Cik ļoti viņš vēlas tevi un ciena. Ja tu viņam patīc, viņa skūpsts, iespējams, būs juteklisks, it īpaši, ja viņš jūt, ka patīk tev.

LASI ARĪ: Attiecību ezotērika: kādas iesaukas ir nevēlams dot vīriešiem

Ja viņš tevi cienīs, viņš sapratīs, ka šī ir pirmā diena, un nemēģinās iet tālāk. Bet, ja viņš piedāvā doties pie viņa, tad uzskati viņu par zaudētāju.

2. Viņa jūtas.

Ja vīrietis grib tevi noskūpstīt, tas ir labs apstiprinājums tam, ka viņam tu iepatikies. Izmantojiet to savā labā un lieciet viņam gaidīt nākamo randiņu.

3. Kā viņš saprot tavas robežas.

Atcerieties, ka jebkurš fizisks kontakts var radīt vairāk nekā tikai skūpsts. Ja tu meklē nopietnas attiecības, tad labāk neskūpstīties pirmajā randiņā. Tu var ļaut viņam noskūpstīt uz vaiga.

LASI ARĪ: Ķīniešu horoskopa saderība

4. Tu nezini, ko vēl viņš noskūpstījis.

Papildus tam, ka viņš var izrādīties nemākulīgs skūpstītājs, tu joprojām maz zini par viņu, lai viņu noskūpstītu. Tu joprojām nezini, cik nopietns viņš ir un vai viņš satiekas vēl ar kādu citu. Ja viņš joprojām vēlas tevi skūpstīt, viņš to var izdarīt uz vaiga vai rokas. Īsts vīrietis nebūs pret to, zinot, ka tas ir tikai pirmais randiņš.

avots: soulpost

Leave a Comment