8 noslēpumi, kā es neļauju vīriešiem salauzt manu sirdi

Esmu tikusies ar daudziem, bet pāris reizes esmu ļavusi salauzt manu sirdi. Kāds ir noslēpums? Es guvu mācību un pakāpeniski nonācu pie šāda uzvedības modeļa, kuru es iesaku arī jums iemācīties:

1. Es neveidoju pārāk lielas cerības pārāk agri.

Es sapratu, ka man bija ieradums iemīlēties idejā par attiecībām, par ko tās var būt, nevis patiesībā. Tas noveda pie vilšanās, par kuru es tikai vainoju sevi.

Lasi arī: Visveiksmīgākās sievietes, ņemot vērā Zodiaka zīmi

2. Es vienmēr ticu savai intuīcijai.

Es bieži jūtos neērti, ja vīrietis šķiet mazliet narcistisks vai apsēsts ar kontroli. Bet es reti klausījos šo sajūtu. Tagad es neignorēju intuīcijas padomus. Es pievēršos trauksmes signālam.

3. Es netērēju laiku.

Es mēdzu neapzīmēt attiecības, jo ​​tas likās tikai sarežģītas lietas. Bet ļaujot kādam atnākt un doties no savas dzīves bez ierobežojumiem vai bez patiesas intereses, tas ir tikai mana vērtīgā laika tērēšana. Es sāku atcelt randiņus, ja es jutu, ka mēs varētu būt tikai draugi vai tikai mīļākie. Es pati sāku uzaicināt uz randiņiem, ja es gribēju pārliecināties, ka es jutu kaut ko. Tagad tikai konkrētisms.

4. Es negaidoju tos, kuri neatbild manām jūtām.

Ja es redzu, ka vīrietis zina par savām izjūtām, bet nedarbojas pāris nedēļu laikā, es par viņu aizmirstu. Es gribu baudīt savu jaunību, nevis ciest no neatbildētas mīlestības.

5. Es atsakos izšķīst jaunās attiecībās.

Es vienmēr cenšos noteikt robežas, kamēr esmu pārliecināts, ka šīs attiecības rada kaut ko. Es redzēju, ka cilvēki zaudē sevi pat īstermiņa romānos. Viņi kļuva pilnīgi atkarīgi no partnera. Es nevaru atļauties kādam izšķīst, jo attiecības ir pārāk trausla lieta.

6. Es izvairos no instinkta, izmainīt vīrieti.

Kad es sajūtu mātes instinktu pēc tikšanās ar vīrieti, kuram vajadzīga palīdzība, varbūt emocionāla, es ņemu kājas pār plecu. Varbūt viņam ir liels potenciāls, bet es neesmu pats pacietīgākais cilvēks, un neesmu psihologs. Es neļauju emocijām aizēnot loģiku.

Lasi arī: Pārliecinies, vai tavas attiecības ir laimīgas

7. Es mīlu un pieņemu sevi, tādu, kāda esmu.

Man nav nepieciešams citas personas novērtējums, lai justos mīlēta un vēlama. Es pati esmu pārliecināta par sevi, jo man nav nepieciešams kāds, kas man pateiktu jaukus vārdus.

8. Laime ir manī.

Es zinu, kas es esmu un ko es gribu attiecībās. Es zinu, ka laime ir ne tikai attiecībās. Tāpēc es nesteidzos atrast vismaz kādu.

avots

Leave a Comment