Nekad nerakstiet šos 8 ziņojumus vientuļai meitenei

Jo viņas vienkārši tās ienīst:

1. “Mums vajadzētu kādreiz kopā pastaigāties.”

Ja jūs vēlaties viņu uzaicināt uz randiņu, izmantojiet vārdu “randiņš”. Ja jūs viņu saucat vienkārši pastaigāties, neizskaidrojot to, ko jūs domājat, tad viņa mocīsies ar domām par to, cik tad ļoti šī būs draudzīga tikšanās. Esiet atklāti ar viņu no paša sākuma. Viņai tas patiks.

Lasi arī: 5 ikdienišķas lietas, kas apslāpē kaisli un sagrauj attiecības

2. “Es tev piezvanīšu”.

Ja viņa jautā, vai tu esi brīvs, lai satiktos, nesniedziet ilgstošu atbildi un neraksti pēdējā brīdī, lai tiktos. Viņa lūdz iepriekš par taviem plāniem, jo ​​viņa vēlas tos iepriekš uzzināt. Viņa vēlas zināt, kad gaidīt tevi. Viņš vēlas sagatavoties. Viņa nevēlas pēdējā brīža ielūgumus.

3. “Sveiki!”

Kad tu sāc tādu sarunu, jūs izveidojat sarunu tēmu. Lai gan viņa augstu vērtē to, ka jūs pirmais uzrakstījāt ziņojumu, viņai būs daudz vieglāk, ja jūs iepriekš izdomāsiet sarunas tēmu.

4. “Nomierinies”.

Tas pats ir tas pats, kā teikt, ka viņa uzvedas kā histēriķe vai apsūdzēt viņu par menstruācijām. Viņa nolemj, ka tu vienkārši lūdz viņu pārtraukt izteikt savas emocijas. Bet viņai ir tiesības būt emocionālai. Jums vajadzētu būt priecīgam, ka viņa uzticas tik daudz, ka viņa var godīgi teikt, ko viņa domā un jūt. Ja tu viņai nepatiktu, ja viņa tev neuzticētos, tad viņa būtu vairāk atturīga. Tāpēc šī ir laba zīme, ka viņa tev ir atvērusies – nelieciet viņai to nožēlot.

5. “Esmu noilgojies pēc tevis.”

Šis ziņojums ir labs tikai tad, ja tūlīt pēc tam jūs ierosināsiet satikties. Bet, ja tu vienkārši saki, kad uz dažām nedēļām biji nozudis, un tad tu saki, ka esi aizņemts, lai tiktos, viņa tev neticēs. Galu galā, ja tu patiešām ilgotos pēc viņas, tu būtu atradis vietu viņai savā dzīvē.

Lasi arī: Sveces maģija: atbrīvošanās no neveiksmēm un negatīvās enerģijas

6. “Tu esi karsta.”

Ja šis kompliments iet kopā ar citiem, viņa būs priecīga. Bet, ja runa iet tikai par viņas ķermeni, par viņas pievilcību un seksualitāti, viņa nolems, ka jūs no viņas vēlaties tikai vienu lietu.

7. “Tiksimies?”

Tas darbojas tikai tad, ja viņai vajag tikai seksu. Pretējā gadījumā viņa nebūs apmierināta ar jūsu ziņu pēdējā brīdī (un visticamāk piedzēries), tikai gulēt ar viņu. Kad sākat sarunu šādi, tas ir pilnīgi skaidrs, ko vēlaties.

8. “Es neesmu gatavs attiecībām tagad.”

Šis ziņojums nozīmē, ka viņa izšķērdēja savu laiku. Ja jūs vienkārši gribat brīvas attiecības un zinājāt, ka viņa vēlas nopietnas, tad tev tas bija jādara, pirms viņai radās jūtas pret tevi. Tev nevajadzēa ļaut viņai pieķerties.

 

Leave a Comment