Anastasija Kostenko atbildēja uz jautājumiem par grūtniecību un atjaunošanos pēc dzemdībām

10. jūlijā Anastasija Kostenko piedzimdēja Dmitrijam Tarasovam meitu, Milanu. Kopš tā laika modele periodiski atklāti sarunājas ar abonentiem, un nesen sarīkoja viselu interviju. Kostenko deva saviem faniem iespēju uzdot viņai jautājumus, uz dažiem no tiem viņa atbildēja stāstos.

l

“Pat Slim**cā trešajā dienā man piemeklēja pēcdzemdību korseti, kuru es uzvilku  8 dienas,” jaunā māte teica par viņas atveseļošanos.

Lasi arī: Kā atbrīvoties no parādiem un naudas trūkuma

– Tad es sāku slikti justies, kā tas man šķita, koresetes dēļ, un es beidzot ar viņu atvadījos. Starp citu, vēders pazuda diezgan ātri. Man bija iespēja pilnībā novērtēt stāvokli pēc 2 mēnešiem, kad vēdera muskuļi kļuva stingrāki. “Interneta draugi” mani sauc par diastāzi, kas, manuprāt, ne vienmēr smaržoja. Kopumā CG Lapīns iesaka nenodarboties ar sportu 6 nedēļas pēc dzemdībām un beidzot, pēc pēcpārbaudes vizītes ar manu akušieri-ginekologu, kurš atzīmēja manu ātru atveseļošanos un lielisko stāvokli. 
Pēc brīža es devos uz baseinu, saunu un hammām (pamatoti saprātīgi). Ļoti forši nostiprina muguru un kājas

Lai ko arī neteiktu, bet ēdu es pareizi. Es centos ievērot PP pirms dzemdībām un grūtniecības laikā (bija, protams, dienas, kurās es ēdu našķus), tāpēc man vairs nevajadzēja daudz mainīt savu diētu, un es nekad neuztraucos par konfektēm. Principā nekas maģisks. 

Lasi arī: Kādas kļūdas Zodiaka zīmes visbiežāk pieļauj attiecībās

Kostenko teica, ka grūtniecības laikā viņa iegūva tikai 8 kg.

Modele atzina, ka viņas meitas dzimšanas brīdī, Tarasova nebija klāt. Tāpat tas nebija nepieciešams.

Kostenko atzina, ka viņa baidās no aborta un citām problēmām.

Lasi arī: Ekstrasensu padoms: kā uzlabot dzīvi 2018.gadā

Modele neslēpa, ka viņai ir grūti ar bērnu, kad viņas vīra nav blakus.

avots

Leave a Comment