8 padomi jaunajām māmiņām, kā uzsākt treniņus

Bieži vien, atrast laiku treniņiem, ikdienas steigā var būt neiespējami, un jaunās māmiņas nav izņēmums. Daudzām sievietēm ir visai grūti atrast laiku starp darbu mājām un bērnu audzināšanu, neatliek vairs laika priekš vingrojumiem, jo katra minūte ir dārga, lai laikus visu izdarītu. Mēs esam sagatavojuši dažus ieteikumus, kā atrast laiku saspringtajā ikdienas grafikā, arī priekš treniņiem.

Daudzām jaunajām māmiņām ir visai grūti atrast savos piesātinātajos grafikos laiku, sev – ne reti izmazgāt matus liekas jau kā varoņdarbs, kur nu vēl atrast laiku vingrošanai. TV producente un fitnesa bloga autore Keitija Vidrika, min, ka pirms kļūt par māti, visa viņas dzīve bija pakārtota darbam:

”Es balansēju starp savu pamatdarbu, bloga veidošanu un gatavoju cilvēkus pusmaratona sacensībām. Kad parādījās bērni, es iemācījos, ka es neko nezinu par laika plānošanu un laika atlicināšanu sev.”

Daudzi fitnesa eksperti min, ka laiks ir viens no galvenajiem faktoriem, kas ietekmē spēju atrast laiku starp ikdienas rutīnu un bērnu audzināšanu treniņiem.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu ieteikumus

Leave a Comment