8 satraucošas pazīmes, ka jūs esat emocionāli izsmelts, un jums nepieciešama palīdzība!

Šeit ir dažas satraucošas pazīmes, ka jūs tagad esat emocionāli izsmelts!

1. Tu esi uzbudināms

Jūs kļūstat diezgan konfrontējošs. Cilvēki jūs viegli sajūsmo tādā mērā, ka viņi vienkārši nevar būt jums blakus. Jūs novietojat cilvēkus ļoti neērtā stāvoklī savas rīcības dēļ.

Lasi arī: 2018. gada jūlijs būs vissliktākais mēnesis šīm 3 zodiaka zīmēm!

2. Jūs nejūtat motivāciju gūt panākumus dzīvē

Jūs jūtaties ļoti demotivēts. Dzīve jums vairs neinteresē. Tā nedod jums nekādu aizrautību. Un tā pat neaizrauj tevi; jūs esat diezgan pilnīgi vienaldzīgi pret to.

3. Jums bieži ir panikas lēkmes

Jūs esat noraizējies un nervozs par jebkuru jautājumu. Jūs nedomājat, ka jums ir viss, kas nepieciešams laimīgai dzīvei, un galu galā jūs tik bieži uztraucaties un satraucaties, ka tas noved pie panikas uzbrukumiem.

4. Vai jums ir problēmas ar miegu?

Jums, iespējams, ir miega traucējumi, jo ir bezgalīgas domas, kas skar jūsu prātu ar ātrumu 100 jūdzes stundā. Jums izmisīgi vajag sapni, bet jūsu domas neatstāj tevi pat tikai uz vienu minūti.

5. Pat visvienkāršākās, nekaitīgākās lietas ir pietiekamas, lai jūs eksplodētu

Jūs ātri kļūstat neapmierināts. Pat nedaudz nenozīmīgu sīkumu dēļ jūs esat gatavi eksplodēt kā bumba. Jūs tik ļoti reaģējat uz visu, jo jūs esat emocionāli kritiskā brīdī.

Lasi arī: 5 vienkārši veidi, kā kļūt par pārliecinātu sievieti, ko ikviens vēlas

6. Jums pastāvīgi ir galvassāpes

Šī ir ļoti skaidra fiziska pazīme, ka jūsu emocijās ir kaut kas nepareizs. Jums labāk jāpārliecinās, kā jūtaties. Pretējā gadījumā jums neizbēgami būs bezgalīgas galvassāpes.

7. Jūs bieži raudāt

Daudz raudāt, jo tā kā jūsu ķermenis reaģē uz visām jūsu emocionālajām traumām. Jūs jūtaties nomākts, un jums ir jādara kaut kas par to.

8. Vai jūtat, ka esat nošķirts no apkārtējiem cilvēkiem?

Tagad jūs, šķietat, vairāk izolēti. Jūs esat vairāk nomaskējies. Jūs dreifējat tālāk un tālāk no tiem, kas vēlas būt pie jums.

Ja daudzas no uzskaitītajām pazīmēm attiecas uz jums un jūsu dzīvi, tad, iespējams, jūs esat emocionāli un garīgi iztukšots. Un tas nav kaut kas, ko jums vajadzētu ignorēt. Tas nav kaut kas, ko jūs varat vienkārši atrisināt viegli. Pirmkārt, vispirms ir jāparūpējas par labklājību. Jums ir jārūpējas par sevi – un dažreiz tas nozīmē soli atpakaļ no visa, kas notiek tavā dzīvē.

Ja jūs domājat, ka jums ir nepieciešams meklēt palīdzību pie speciālistiem, dariet to. Ja jūs vēlaties sazināties ar draugiem un ģimeni, tad nezaudē laiku. Tam nevajadzētu būt cīņai, ar kuru jums jāsaskaras vienatnē. Jums vienmēr vajadzētu pievērsties tiem, kas par jums rūpējas, lai saņemtu palīdzību un atbalstu.

Avots

Leave a Comment