9 grāmatas, kuras var izlasīt vienā rāvienā. Aizraujoši stāsti lasīšanas cienītājiem.

Viktors Pelevins “Omon Ra”

Šīs grāmatas patiesums pārsniedz robežas; jūs nesaprotat, vai rakstnieks ir izdomājis šo stāstu, vai tas tā ir patiesībā. Ko darīt, ja tā ir patiesība? Realitāte, kurā cilvēki lido kosmosā, būdami par enerģijas avotu kosmosa kuģim, ir attēlota, izmantojot vienkārša zēna piemēru. Jautājumi, ko Pelevins uzdod, kā vienmēr, ir ļoti svarīgi un aizraujoši. Lasiet ar prieku, šī filozofiskā lasāmviela ir viena vakara jautājums, tas ir tik interesanti.

Džeina Ostina “Lepnums un aizspriedumi”

Šī grāmata ir pilna ar vecās konservatīvās Anglijas garu ar tās likumiem. Kāpēc viņa ir ieguvusi tik lielu popularitāti? Acīmredzot tāpēc, ka šajā grāmatā ir ietvertas mūžīgas tēmas, kas cilvēci ir satraukušas kopš neatminamiem laikiem. Tradicionālo angļu morāles kanonu ietvars padara grāmatu ļoti pievilcīgu sievietēm. Ja jūsu mīļotais to nav lasījis, šī ir laba ideja dāvanai.

Lasi arī: Kā pārvarēt skumjas un depresiju? Šie 10 padomi palīdzēs jums vienmēr būt labā garastāvoklī.

Lasi arī: Tamāra Globa devās ēterā, lai pastāstītu prognozi visām zvaigžņu zīmēm saulainajam oktobrim

Daniels Kīss “Bilija Miligana daudzie prāti”

Galvenais varonis Billijs no rīta pamostas un saprot, ka ir ieslodzīts. Kā viņš šeit nokļuva? Varonis neko nevar atcerēties. Stāsts par to, kā uzvarēt sevi un savus trūkumus.

Gabriels Garsija Markess “Atceroties manas skumjās prostitūtas”

Bīstamas kaislības un to plosītais cilvēks. Mēs esam pieraduši pie tā, ka mīlestībai ir tikai viena seja. Markess savās maģiskā reālisma tradīcijās parāda daudzas šīs skaistās sajūtas formas. Ļoti pamācoša un jutekliska grāmata.

Stīvens Kings “Rita Heivorta jeb Šošenkas izpirkšana”

Svarīgs ir gara spēks. Ja tev ir kodols, uz kura balstās tava personība, tu ne no kā nebaidies. Iemācieties būt neatlaidīgam jebkurā situācijā, un šī grāmata jums palīdzēs.

Pievērsiet uzmanību šīm aizraujošajām grāmatām , kad meklējat kaut ko lasāmu. Atrodiet to, kas jums patīk visvairāk, un izlasiet to vienā rāvienā, tā ir tik svētlaime!

Parādiet saviem draugiem šo rakstu un iedvesmojiet viņus lasīt.