Tamāra Globa devās ēterā, lai pastāstītu prognozi visām zvaigžņu zīmēm saulainajam oktobrim

Oktobris ir dzeltenās lapotnes un harmonijas starp dabu un cilvēka iekšējo stāvokli mēnesis. Tas ir līdzsvars visā, ko Svari dāvā oktobrim. Gaisa zodiaka zīme mūs sagādās daudz patīkamu pārsteigumu visās dzīves jomās gan personīgajā, gan finansiālajā. Arī katra cilvēka karjera un sociālie aspekti netiks ignorēti. Esmu jums sagatavojusi prognozi 2023. gada oktobrim: Globa Tamāra pastāstīja par visu. Viņa analizēja zvaigžņu kustību nākamajā mēnesī katrai zvaigžņu zīmei.

Prognoze Aunam, Vērsim, Dvīņiem, Vēžiem

Auns mēneša sākumā būs aizņemts darbos. Šāda darbība nesīs ievērojamus panākumus karjerā. Bet daži strīdi un nesaskaņas var rasties ar partneriem un pretiniekiem. Šis periods ir labvēlīgs arī personīgām lietām. Mēneša otrajā pusē pievērs uzmanību savas ģimenes drošībai un savai Vese***ai. Darbā var parādīties sieviete, kura vēlas ieņemt tavu vietu. Modrība šajā laikā nenāks par ļaunu. Līdz mēneša beigām var rasties neplānoti izdevumi.

Vērsim oktobra sākums sola aktīvu intelektuālo darbību. Šajā periodā jūs sagaida veiksme personīgajā un radošajā dzīves jomā. Bet neļaujiet sevi apšaubīt un kontrolēt to, kas notiek jums apkārt. Šajā periodā jūsu dzīvē var parādīties personas ar apšaubāmiem priekšlikumiem. Izvairieties no tiem. Mēneša otrajā pusē var rasties problēmas ar līgumsaistību izpildi. Darbā rūpīgi izpētiet dokumentus, kurus parakstāt. Pievērsiet uzmanību savai ģimenei un bērniem, lai nerastos strīdi un sīkas pretenzijas.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Aunu sagaida liktenīgas pārmaiņas, Jaunava liks pamatus svarīgām lietām!

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs no 29.09.-08.10.2023: gatavojamies ķiploku stādīšanai!

Dvīņiem oktobris sagādājis daudz izklaides, aktīvās atpūtas un sporta. Iespējamas jaunas noderīgas iepazīšanās, kas nesīs interesantus projektus. Gandrīz visu mēnesi jūs būsiet piekrauts ar jauniem projektiem un idejām. Mēneša beigās pievērsiet uzmanību savai Vese***ai. Jūsu atbalsts būs vajadzīgs arī bērniem un mīļajiem. Kāds centīsies ieņemt tavu vietu darbā, tāpēc, dzenoties pēc jaunām idejām, neaizmirsti par modrību un uzmanību detaļām.

Vēžus sagaida notikumiem bagāts oktobris. Jūs gaida jaunas iepazīšanās un tikšanās ar veciem draugiem. Jūs sāksiet aktīvi apgūt jaunu informāciju un iegūt jaunas zināšanas. Iespējamas arī jaunas finanšu investīcijas, kas palīdzēs iegādāties vajadzīgās lietas. Mēneša otrajā pusē pievērs uzmanību savai Vese***ai un izvairies no ekstrēmiem sporta veidiem. Šajā laikā labāk nestrīdēties ar savas ģimenes sievietēm, bet, gluži pretēji, atbalstīt viņas. Nav labākais mēnesis, lai sāktu remontdarbus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment