9 grāmatas, kuras var izlasīt vienā rāvienā. Aizraujoši stāsti lasīšanas cienītājiem.

Patīkama izvēle visiem. Iespējams, jūs jau esat izlasījis dažas no šīm interesantajām grāmatām – labi! Un, ja ir kaut kas, ko jūs joprojām nezināt, tad apsveicu, jo no šīm grāmatām patiešām nav iespējams atrauties, tās rada pilnīgu atkarību. Jums tiek garantēta aizbēgšana no realitātes pilnīgi citā pasaulē un bezgalīgs prieks no lasītā.

Diāna Seterfīlda “Trīspadsmitā pasaka”

Interesants un tumšs stāsts gotiskā stilā. Lasot grāmatu, jūs ienirt mistiskā, noslēpumainā atmosfērā. Sens īpašums, ģimenes noslēpumi, spoki un likteņa viltības… Ja jums patīk gudrs sižets un atmosfēra, šī grāmata noteikti ir domāta jums!

Ian McEwan “Amsterdama”

Stāsts par to, kā cilvēks var sabojāt visu sev apkārt. Kurš no diviem galvenajiem varoņiem, visticamāk, zaudēs prātu no dīvainiem notikumiem – komponistam vai slavenas avīzes redaktoram? Pikantā un ļoti iespaidīgā lasāmviela.

Lasi arī: Kā pārvarēt skumjas un depresiju? Šie 10 padomi palīdzēs jums vienmēr būt labā garastāvoklī.

Lasi arī: Tamāra Globa devās ēterā, lai pastāstītu prognozi visām zvaigžņu zīmēm saulainajam oktobrim

Duglass Adamss “Galaktikas ceļvedis stopotājam”

Satriecoša grāmata, kas satrauc lasītāju jau no pirmajiem vārdiem. Humors un labi attīstīts sižets – labāk nevar aprakstīt šo grāmatu. Zinātniskās fantastikas klasika, kuru nemaz nav garlaicīgi lasīt.

Džons Faulss “Kolekcionārs”

Jauns vientuļš vīrietis, kuram nav liela prāta, negaidīti loterijā laimēja daudz naudas. Interesanti, kā viņš to tērēs? Tauriņu kolekcionārs pēkšņi iemīlas, un tad sākas jautrība… Vai mīlestība padarīs viņu par labāku cilvēku, vai tomēr izvēlēsies citu ceļu?

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment