9. jūnija dienas Horo***ps – paveiksies!

Iepazīsties ar savu šīs dienas horoskopu – uzzini, ar ko tev rēķināties un kas tevi sagaida!

Mēs esam sagatavojuši katras Zodiaka zīmes prognozi šai dienai. Tā tev palīdzēs būt gatavam jebkuram dzīves šķērslim, ko tev priekšā liek liktenis.

Uzdrīksties, baudi, izkāp no savas komforta zonas un dzīvo katru dienu!

AUNS

Noteikti neklausies tenkās un, vēl jo vairāk – tās neizplati. Šodien ir patiesības diena, kad vajag runāt visu, kas ir uz sirds – un atklāti!

VĒRSIS

Nenoliedz to, par ko neesi pārliecināts. Spītība nevis dzīs uz priekšu, bet vilks atpakaļ. Mēģini to saredzēt, lai varētu labot!

DVĪŅI

Nesatraucies pirms laika. Būs sajūta, ka priekšā ir aka ar nesaredzamu dibenu, tomēr problēma izrādīsies daudz mazāka, nekā tev ir šķitis.

VĒZIS

Paļaujies vairāk uz citiem, jo viņi šodien tiešām varēs palīdzēt. Nedrīksti uzņemties lielu atbildību, jo būs lietas, ko novirzīs domas no pienākumiem.

LAUVA

Nāksies cīnīties ar dažādiem līdzekļiem. Visur vēlēsies iespraukties pa vidu, bet tevi nelaidīs. Sakrāsies noslēpumi, kuri paliks tev nezināmi.

JAUNAVA

Neatsaki palīdzību un piedāvā to, ja redzi, ka tā ir vajadzīga. Īstie cilvēki būs tev blakus īstajā laikā – neaizmirsti to novērtēt.

Lasi vēl: Čili pipari – veselīgi, palīdz zaudēt svaru, bet tajā pašā laikā var izraisīt VĒZI!

SVARI

Pievērs uzmanību sīkajām detaļām, tajās slēpjas visas atbildes. Tu turpini virzīties pa maldinošu ceļu – laiks veikt kādu pagriezienu.

SKORPIONS

Nonāksi neapskaužamā situācijā, kas liks apdomāt tavus nesenākos lēmumus. Neesi pārgalvīgs un arī pārāk neiespringsti!

STRĒLNIEKS

Būs necerēti labas ziņas, tomēr tās būs jāpatur noslēpumā. Mēle niezēs, bet ko nu tur. Galvenais ir neapstāties, ja redzi ceļu, kur iet.

MEŽĀZIS

Atstāj aizvainojumu pagātnē. Sapratīsi, ka no tā nav nekādas jēgas. Šodien drīkst atmest ar roku tām lietām, no kurām tev nav nekādas jēgas.

ŪDENSVĪRS

Visiem nevarēsi izdabāt, lai arī gribēsies radīt labu iespaidu. Cilvēki tevi nesapratīs un pārpratīs, tādēļ labāk censties būt noteiktākam.

ZIVIS

Nostāsies smagas izvēles priekšā, kas no tevis prasīs daudz nervu. Mēģini izmantot veselo saprātu, lai izlemtu – nedrīkst pieņemt lēmumu, to neapdomājot.

Leave a Comment