9 karmisko uzdevumu veidi: kā noskaidrot savējo, izmantojot numeroloģiju

Trīs . Jūsu pašreizējā iemiesojuma karmiskais uzdevums ir kļūt par mentoru vienam vai vairākiem cilvēkiem. Visticamāk, jums jau ir kāds tuvumā, vai arī viņš drīz parādīsies.

Četri. Tavs karmiskais uzdevums ir pastāvēt saskaņā ar  Visuma likumiem. Jums vienmēr jācenšas rīkoties pareizi, saskaņā ar savu sirdsapziņu. Ja jūs sasniegsit mērķus ar maldināšanu, tas novedīs jūs uz nepareizu ceļu.

Pieci . Tavs dzīves uzdevums ir izvēlēties vienu prioritāru virzienu un vienmēr sekot šim virzienam. Nodošanās savam iecienītākajam biznesam palīdzēs dziedināt dvēseli un attīrīt karmu.

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs augustam: izmantojiet, lai neciestu no nabadzības un naudas zudumiem!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 24. līdz 30. jūlijam: dažiem noteikti jāuzmanās no krāpniekiem!

Seši . Jūsu šīs dzīves karmiskais mērķis ir palīdzēt sabiedrībai. Jūs nevarat gaidīt, kad kāds vai kaut kas mainīs jūsu dzīvi. Jums ir jābūt tai personai, kas maina visu apkārt un iedvesmo citus darīt to pašu.

Septiņi . Tavs uzdevums ir pārvarēt grūtības, saglabājot optimismu. Visums tevi ir izvēlējies par skaidru piemēru citiem un mīļajiem. Jums jāturpina mīlēt dzīvi, un jūs gaida lieliskas balvas veiksmes un garīgās apgaismības veidā.

Astoņi . Skaitlis 8 nozīmē, ka jūsu dzīves mērķis ir finansiāli panākumi. Jums ir jāpieliek visi spēki un visa enerģija, lai padarītu savus tuviniekus un ģimeni laimīgus un nodrošinātu viņiem ērtu eksistenci. Arī skaitļa 8 uzdevums ir labdarība.

Deviņi . Aprēķinos saņemtie deviņi nozīmē, ka vienmēr jāpilda saistības, jābūt atbildīgam cilvēkam. Visums vēlas, lai jūs runātu patiesību. 

Lai kāds būtu jūsu karmiskais uzdevums, atcerieties, ka tā īstenošana vai mēģinājums to izpildīt vienmēr pozitīvi ietekmē veiksmi. Dažreiz ir nepieciešams milzīgs enerģijas daudzums, lai gūtu panākumus konkrētā biznesā. Tāpēc eksperti iesaka vienmēr atcerēties padomus, kā vienmēr uzturēties labā formā .

Leave a Comment