Naudas Mēness kalendārs augustam: izmantojiet, lai neciestu no nabadzības un naudas zudumiem!

Katram no mums ir vajadzīga naudas veiksme, bet diemžēl tā dažkārt ir ļoti neparedzama un mainīga. Par to, kā Mēness ietekmēs mūsu finanšu lietas, zvaigžņu eksperti nolēma pastāstīt par augustu.

1., 2. augusts : Mēnesis sāksies ar Pilnmēnesi Ūdensvīrā. Šī ir šausmīga diena darbam, tirdzniecībai, sarunām un jebkurai enerģiskai darbībai kopumā. 2. datumā – mēness dilšana Ūdensvīrā. Šī būs atmiņas un uzmanības pasliktināšanās diena.

3., 4. augusts : novecojošais Mēness Zivju zīmē – divas intelektuālas un radošas ziedēšanas dienas. Šīs būs veiksmīgas finanšu dienas jebkuras intelektuālās profesijas pārstāvjiem.

5., 6. augusts : Mēness dilšana Aunā ienesīs haosu finanšu plūsmās, tāpēc dzīve kļūs daudz grūtāka. Grūtāk būs pieņemt smagus lēmumus un meklēt motivāciju.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 24. līdz 30. jūlijam: dažiem noteikti jāuzmanās no krāpniekiem!

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada augustā: ja jums neveicas, tad izmantojiet šīs dienas savā labā!

7., 8. un 9. augusts : trīs dienas Mēness novecošana Vērsī – lielisks laiks komandējumiem, jebkuram fiziska un intelektuāla rakstura darbam. Nebaidieties šajā laikā uzņemties sarežģītus uzdevumus.

10., 11. augusts : 10. un 11. datumā Mēness, zaudējot enerģiju, atradīsies Dvīņu zīmē. Šajās dienās būs grūti ar kādu sarunāties, tāpat nebūs viegli tirgoties un sarunāties.

12., 13., 14. augusts : Trīs dilstoša Mēness dienas Vēzī ir lielisks laiks biznesam, īpaši ģimenes biznesam. Ļoti labi veiksies finanšu lietas, kurās cilvēki plecu pie pleca tiks galā ar tiem, kam pilnībā uzticas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment