Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 24. līdz 30. jūlijam: dažiem noteikti jāuzmanās no Krā***kiem!

Prognozēt, kas notiks šonedēļ un vai katram no zvaigznājiem veiksies naudas lietās, palīdzēs nedēļas finanšu prognoze. Debesu ķermeņi jums pateiks, kuras idejas finansiāliem ieguldījumiem būs daudzsološas, un no kurām vajadzētu atteikties. Uzklausot zvaigžņu padomus, katra zvaigžņu zīme spēs palielināt savus ienākumus un izvairīties no iespējamiem riskiem.

Auns

Uguns stihijas pārstāvja lēmums noteiks, kas viņu sagaida līdz nedēļas beigām: finanšu stabilizācija vai naudas zaudējumi. Otrdien darbā vadītājs pārsteigs ar apsveicamu ziņu par atalgojuma pieaugumu. Ceturtdien prognoze iesaka naudu noguldīt depozītā vai ieguldīt nekustamā īpašuma iegādē. Sestdien Aunam vajadzētu būt uzmanīgam, tāpēc iespēju tērēt savas finanses nekvalitatīvu lietu iegādei vēlams samazināt līdz minimumam. Nedēļas nogalēs pastāv liela varbūtība gūt peļņu dāvanas veidā no mīļajiem. Aunam šonedēļ veiksme uzsmaidīs jaukā mazas loterijas laimesta veidā.

Vērsis

Pirmdien šī plejāde beidzot atdos vecos parādus. Veiksme izpaudīsies arī kā atliktais, ko Vērsis negaidīti atradīs mājās. Prognoze iesaka gudri pārvaldīt šo naudas summu, lai tā aizietu uz nākotni. Lai darbā viss izdotos labi, šim zvaigznājam nāksies smagi strādāt, īpaši tuvāk ceturtdienai. Zvaigžņu eksperti neiesaka ņemt kredītus lielam pirkumam. Finansējuma iegūšana no bankas tikai novedīs pie parādu bedres. Sestdien Vērsim uzsmaidīs veiksme, viņam tiks piedāvāta biļete par ļoti konkurētspējīgu cenu.

Lasi arī: Kā pašam izveidot bagātības un labklājības mandalu: vienkārša instrukcija

Lasi arī: 5 izplatītas tīrīšanas kļūdas, kuru dēļ nauda pamet jūsu māju – pārstājiet tās darīt!

Dvīņi

Pateicoties veiksmīgam darījumam, Gaisa stihijas pārstāvis trešdien iegūs cerēto peļņu. Dvīņi tiks uzslavēti darbā, jo režisors pamanīs viņa darbu. Šajā nedēļā šim zvaigznājam vajadzētu ietaupīt naudu un netērēt naudu, kur var iztikt bez papildu izmaksām. Īpaši svarīgi būs tērēt naudu mīļotajam un iepriecināt viņu svētdien. Meklējot restorānu romantiskām vakariņām, nevajadzētu paļauties uz veiksmi – labāk rezervēt galdiņu.

Vēzis

Ūdens stihijas pārstāvji maksimālo peļņu šonedēļ gūs tikai tad, ja smagi strādās. Otrdien veiksme būs Vēžu pusē, jo veiksies noslēgt labu darījumu. Lai veiksme vienmēr pavadītu šo plejādi, viņam līdz piektdienas beigām būs jābūt punktuālam un nekavēt tikšanos. Nedēļas prognoze iesaka atvēlēt finanses jaunas mājas būvmateriālu iegādei. Otrā pusīte šādu apņemšanos novērtēs ar prieku un labprāt ķersies pie remonta. Vēzis sapratīs, ka viņam labāk ir atteikties no pārsteidzīgiem riskiem darbā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment