9 sīkas detaļas, pēc kurām var atpazīt slinku un nevīžīgu sievieti

Netīri mati

Kopš seniem laikiem mati tika uzskatīti par galveno sieviešu bagātību. Patiesībā arī tagad nekas nav mainījies. Protams, mūsdienu sievietes vairs netaisa milzīgi augstas frizūras, bet glīts sakārtojums, tīri un spīdīgi mati joprojām ir modē. Taču netīri mati var sabojāt jebkuru tēlu. Piekritīsiet, ka taukainas šķipsnas neiederas ne pie vakarkleitas, ne pie lietišķa uzvalka. Iekļaujiet galvas mazgāšanu obligāto higiēnas procedūru kategorijā, un, ja nav laika, izmantojiet sauso šampūnu.

Briesmīgs pedikīrs

Daudzas sievietes nepievērš pietiekamu uzmanību savu pēdu stāvoklim, maldīgi domājot, ka neviens tām nepievērš uzmanību. Tajā pašā laikā daudzi vīrieši atzīst, ka nekopti sieviešu pēdu pirksti viņiem izraisa riebumu. Taču pat tad, ja negrasāties kādu pārsteigt, parūpēties par pēdām ir vienkārši patīkami priekš sevis.

Sviedru traipi

Sviedru traipi padusēs var sabojāt jūsu izskatu un līdz ar to arī garastāvokli. Tomēr mēs ne vienmēr varam tikt galā ar fizioloģisko īpašību – bagātīgu svīšanu. Par laimi, tehnoloģijas nestāv uz vietas, un tagad ir dažas iespējas, kā atrisināt šo problēmu. Vienkāršākais līdzeklis ir īpaši absorbējoši spilventiņi, kas tiek pielīmēti pie apģērba.

Ieplīsušas zeķbikses

Kapronu diez vai var saukt par izturīgāko materiālu. Sievietes zina, ka pat vislabākās kvalitātes zeķbikses var sabojāties. Visvairāk apbēdina, kad nelaimīgais uzrāvums parādās negaidīti, un zeķbiksīšu īpašniece vai nu neko nenojauš, vai nevar neko darīt. Šādām situācijām ir labi, ja ir rezerves zeķbikses.

Nepatīkams aromāts

Lai cik tas arī skumji neizklausītos, ir sievietes, kuras nevērīgi izturas pret personīgo higiēnu. Visbiežāk tas ir ievilkts no bērnības un apzinātā vecumā ir grūti labojams. Lai vai kā, pieradiniet sevi pie regulāra dušas apmeklējuma. Nav nekā sliktāka par sievieti, kas smaržo pēc sviedriem un novecojušas apakšveļas.

 

Leave a Comment