9 zinātniski pierādi fakti par seksu

1. Vīrieša dzimumloceklis seksa laikā sasniedz 13-15 centimetrus. 

Franču zinātnieki no Nacionālās akadēmijas ķirurģijas saka, ka erakcijas laikā vīriešu dzimumloceklis var sasniegt garumu 13-15 centimetri. 

2. Sieviešu orgasms ir 4 reize ilgāks nekā vīriešu orgasms.

Vīriešu orgasms ilgst aptuveni 6 sekundes, bet sievietes šo patīkamo brīdi var sajust 20 sekundes un pat ilgāk. Sievietes vispār var gūt 5 orgasmu veidus. Un ja šo skaitli pareizi ar 20, tad var iegūt labas sajūtas 2 minūšu garumā.

3. Divas trešdaļas sieviešu savas dzīves laikā ir vismaz vienu reizi simulējušas orgasmu.

Vienīgais ieteikums ko sievietēm saka zinātnieki – pārstājiet simulēt! Jo vairāk jūs melojat savam puisim, jo lielāka ticamība ka viņš nekad nespēs jūs novest līdz orgasmam, jo vienkārši jūsu otrā pusītē nezin, ko darīt.

4. Maksts izstiepjas un saraujas atšķirībā no noskaņojuma.

Reālajā stāvoklī maksts dziļums nepārsniedz 10 cm. Bet tiklīdz sieviete uzbudinās, tā kļūst elastīga, bet platums palielinās līdz pat 5 cm. Sievietes maksts pati piemērojas vīrieša dzimulocekļa lielumam.

5. Prezervatīvi – ir visdrošākais veids pret nevēlamu grūtniecību un STI(seksuāli transmisīvām infekcijām).

Pareiza prezervatīvu lietošana pasargā no nevēlamas grūtniecības 97% gadījumos. Toties drošāk būtu kontracepcijas līdzekļi – 99%, kontracepcijas plāksteri – 99%, iekšējās spirāles – 99% un hormonālās zāles injekcijas veidā – 100%. Tomēr šie līdzekļi nav droši pret STI, šājā ziņā prezervatīvi būtu drošāki.

6. Hormonālā kontracepcija var samazināt libido.

Indiāņu Universitātes zinātnieki atklājuši, ka , ka šīs kontracepcijas metodes, kas mazina dzimumtieksmi, samazina orgasmu skaitu, rada problēmas maksts mitrumam, samazina vēlmi un pat ietekmē seksuālo aktu skaitu.

7. Sievietes vairāk ar seksu grib nodarboties vasarā.

Vasarā visi valkā plānākus apģērbus, vai arī vīrieši staigā bez apģērba. Grāmatā « Why do Women Crave More Sex in the Summer? » ir teikts, ka ja vīrietim patīk sieviete, viņa ķermenis sāk izstrādāt īpašu smaržu, ko sievietes instinktīvi uztvert kā seksuālu signālu.

8. Vidēji dzimumakts ilgst no 3 līdz 7 minūtēm.

Pētījumā ASV un Kanādas zinātnieki pierāda, ka sekss vidēji ilgst no 7 – 13 minūtēm. Bet jāzin, ka 13 minūtes nav pats sekss, bet gan ar priekšspēli. Priekšspēle var ilgt pat ilgāk, ja tiek glāstīts ķermenis savam partnerim vai kā savādāk uzkurināts savs partneris.

9. Vidēji katrai sievietei ir bijuši 4 seksa partneri, bet vīriešiem – 7 seksa partneres. 

ASV slimību profilakses un kontroles centri ziņo, ka vidēji katrai sievietei ir bijuši 4 seksa partneri, bet vīriešiem – 7 seksa partneres. Taču  līdz galam šie dati nav kārtīgi izpētīti, jo sievietes vienmēr samazina reālo puišu skaitu, bet vīrieši pavisam otrādi – saka ka viņam ir bijušas daudz vairāk sieviešu. Turklāt nav skaidrs, ar ko domāts vārds “sekss”, seksa veidi mūsdienās ir tik daudz.

Avots: www.pixy.ru

COMMENTS

Leave a Comment