Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada jūnijam – finanses var satricināt slinkums!

Naudai dzīvē ir liela nozīme, un viņu ienākumi ir pakļauti viņu pašu likumiem. Katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim ir īpaši talanti naudas un atzinības iegūšanai, un finanšu prognoze palīdzēs tos atrast jūnija mēnesī.

Vasara sāksies uz pozitīvas nots. Venēra 5. jūnijā pāries Lauvas zīmē, kas pasliktinās tās enerģētiku, bet nezaudēs spēkus. Cilvēku garastāvoklis un produktivitāte nedaudz pazemināsies, kā arī radīsies tieksme pēc slinkuma. No otras puses, Merkurs būs labākajā zīmē sev un mums – Dvīņiem, kas ārkārtīgi pozitīvi ietekmēs ienākumus. To pašu var teikt par Marsu Lauvā. No retrogrādā Saturna var sagaidīt daudz mazu nepatikšanu, taču mēs ar tām visām varam tikt galā. Tāpēc esiet vērīgi ar  pazīmēm, kas liecina par laimi, veiksmi un labklājību.

Auns

Jūnijs Aunam būs mierīgs finansiālā un darba ziņā, jo ne Venēra, ne Saturns šos cilvēkus īpaši neietekmē. Pat ja pie apvāršņa nav būtisku izmaiņu, tas nenozīmē, ka tās nenotiks. Marss ir Auna pusē, tāpēc viss no viņiem saņemsies un viss, kam viņi pieliks savu roku, darbosies vislabākajā veidā. Stabils garastāvoklis ļaus pieņemt pareizos finanšu lēmumus un nepārsniegt atļauto. Materiālie jautājumi ir vieglāk risināmi paaugstinātas motivācijas dēļ. Arī paroles vārdi nāks palīgā šiem cilvēkiem, lai piesaistītu naudu.

Vērsis

Vēršiem, visticamāk, būs ļoti laba peļņas sajūta, izcila pašapziņa, taču Venēras dēļ viņi nespēs visu uzreiz. Jums ir jāatpūšas un jāatpūšas. Zvaigžņu eksperti iesaka nezaudēt ticību sev, pretējā gadījumā naudas problēmas noteikti atnāks bez klauvēšanas. Tagad jūs nevarat ļaut depresīvām domām traucēt finanšu plāniem. Pirmā vasaras mēneša beigas būs sarežģītas retro Saturna dēļ, kas centīsies liegt Vēršiem pildīt savus pienākumus. Nekas nevar atturēt Vēršus kļūt bagātākiem, ja viņi ievēro vienkāršus finansiālas veiksmes principus.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūnijā – esiet gatavi, ka plāni var izgāzties!

Dvīņi

Dvīņiem vajadzētu biežāk izmantot mantru bagātībai un labklājībai. Spēcīgs Merkurs būs viņu pusē, un tas ir vissvarīgākais. Nauda viņu rokās nonāks pati, bet nāksies “atplest rokas”, ļaujot finanšu plūsmām darīt savu darbu. Zvaigžņu eksperti iesaka Dvīņiem vairāk strādāt un būt mazāk slinkiem. Diez vai būs jūtams Venēras vājums, kā arī Saturna negatīvisms. Vislielākie ienākumi sagaida tos Dvīņus, kuri spēja noteikt savus mērķus un vēlmes. Tagad ļoti svarīgi ir pārraidīt Visumam sapņus, par kuru piepildīšanos Dvīņi ir simtprocentīgi pārliecināti.

Vēzis

Pirmā lieta, ko zvaigžņu eksperti iesaka darīt, ir skatīties uz savām darbībām un vārdiem. Jūnijs Vēžiem būs grūts mēnesis, tāpēc jums būs jārīkojas pārliecinoši, lai nopelnītu vairāk naudas. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka neaizmirst par bagātības noslēpumiem, kas palīdzēs izkļūt no finanšu bedres. Nosvērti un racionāli šīs Zīmes cilvēki kļūs daudz veiksmīgāki. Zvaigžņu eksperti ziņo, ka šis jūnijs ļaus no vienkārša cilvēka atdzimt par īstu mērķtiecīgu “mašīnu”. Tiem, kas atbalsta Vēžus, viņu uzvaras būs spilgts gribasspēka un pašpārliecinātības piemērs.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment