Kā mājdzīvnieki reaģē uz sliktiem cilvēkiem?

Dzīvnieki ir daudz jūtīgāki par mums. Šī iemesla dēļ viņi gandrīz nekļūdīgi identificē ļaunos cilvēkus un slēptos skaudīgos ienaidniekus. Mēģiniet atzīmēt suņu un kaķu īpašo uzvedību, kas tiks apspriesta vēlāk.

Agresija

Pirmā un acīmredzamākā uzvedība gadījumā, ja mājdzīvnieks jūtas negatīvs, ir agresijas izpausme. Suņi rej, rej, rūc. Kaķi var uzbrukt bez brīdinājuma vai svilpt. Viņi ir neparedzamāki nekā suņi.

Ir svarīgi atcerēties paša dzīvnieka dabu. Fakts ir tāds, ka suns vispār var riet uz visiem, un kaķis var steigties pie katra viesa. Ja jūsu mājdzīvnieks ne vienmēr izrāda agresiju, jums vajadzētu būt uzmanīgiem.

“Paslēpes”

Dažreiz dzīvnieks var vienkārši aiziet. Tas nozīmē, ka viņam ir bail. Šeit atkal ir svarīgi saprast, cik tas ir normāli jūsu kaķim vai sunim. Ja mājdzīvnieks vienmēr tā dara, tad nav nekā slikta, bet, ja viņš parasti neslēpjas, tad jums ir nepieciešams tuvāk apskatīt cilvēku, kurš viņu nobiedēja.

Īpaši svarīgi ir būt uzmanīgiem ar tiem cilvēkiem, kuri piespiež agresīvo dzīvnieku slēpties. Tas jau var tieši informēt, ka no tāda cilvēka ir jābaidās, jo viņš ne tikai nomierināja tavu suni vai kaķi, bet pilnībā nomāca to spēku.

Citas pazīmes

Gadās arī, ka dzīvnieks mūs nelaiž kaut kur prom, kad grasāmies doties prom ar dzīvniekam nepatīkamu cilvēku. Kaķi var mesties virsū saimniekam, un suņi vaimanā. Kopumā mēģiniet pamanīt absolūti visas dzīvnieka nestandarta darbības, kas neatbilst tā paradumiem.

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada jūnijā – ievērojiet labklājības zelta likumus!

Ja dzīvnieks ir mierīgs vai sniedzas cilvēkam, tas nozīmē, ka viņš nav slikts. Lielākajā daļā gadījumu dzīvnieki nemaldos.

Kāpēc tas notiek?

Pēc daudzu zinātnieku domām, tā nav īsti maģija. Fakts ir tāds, ka dusmīgiem vai ļoti kautrīgiem cilvēkiem šādu emociju ietekmē rodas daudz adrenalīna. Suņi un kaķi to jūt. Viņi spēj noķert šo smaku, kas runā par cilvēka spriedzi. Šī iemesla dēļ noteikti nevajadzētu izdarīt secinājumus par savu jauno paziņu no vienas tikšanās. Varbūt viņš vienkārši baidās no jūsu mājdzīvnieka, tāpēc kaķis vai suns uz viņu reaģē agresīvi.

Ezotērikas jomas speciālisti ir pārliecināti, ka fiziskie procesi un smaržas ir patiesas, taču liela nozīme ir arī enerģijai. Dzīvnieki ļoti labi jūt vai pat redz cilvēka auru. Visticamāk, viņi pat no ārpuses var redzēt, kuras čakras nedarbojas labi ar tevi un mani.

Pastāv arī viedoklis, ka dzīvnieki var reaģēt uz cilvēka sejas izteiksmi, viņa balss tembru. Viņi var noteikt noskaņojumu pēc intonācijas, balss skaļuma, kā arī pēc sejas izteiksmēm un žestiem. Tas ir īpaši labs suņiem.

Ja nevēlaties, lai slikti cilvēki sabojā jūsu garastāvokli, mēģiniet viņus neielaist savās mājās. Mēģiniet atcerēties arī padomus, kā pasargāt savu māju no negatīvās enerģijas. Eksperti iesaka rūpīgi aplūkot savu dzīvnieku uzvedību un ieklausīties savā intuīcijā. Lai gan mūsu sestā maņa nav tik spēcīga kā četrkājainajiem draugiem, tā tomēr var palīdzēt atpazīt nelaipnu cilvēku.

Leave a Comment