Mīlestības burvestība: kā noturēt vīrieti saskaņā ar viņa zvaigžņu zīmi?

Ja jūsu ģimenes dzīve sabrūk un jūs nezināt, ko darīt, lai vīrieti noturētu sev tuvumā, iesakām izmantot mīlas burvestību. Tajā nav ne pilītes maģijas. Jums nav jālasa sazvērestības un jāgatavo mīlas dziras. Mīlestības burvestība ir ieteikumu kopums, kuru pamatā ir jūsu vīrieša zvaigžņu zīme. Viņš palīdzēs atrast kopīgu valodu ar mīļoto, labāk viņu saprast, izvairīties no strīdiem un nesaskaņām. Tāpēc šai mīlestības burvestībai jums vienkārši jāzina, kādā zvaigznājā ir dzimis jūsu mīļotais cilvēks.

Ja tavs vīrietis ir Auns , tad jāatceras, ka laulība un attiecības ar šīs zīmes pārstāvi nevar veidoties bez ikdienas problēmām un grūtībām. Vai jūsu ģimenē viss ir mierīgi un stabili? Ir pienācis laiks saukt modinātāju! Auns vīrieši ir emocionālas dabas. Pārliecinieties, ka attiecībās vienmēr ir jūtas neatkarīgi no tā. Lai saglabātu Aunu, jums jāievēro vairāki svarīgi noteikumi: esiet tieša pret viņu, ļaujiet viņam būt līderim attiecībās, nemēģiniet viņam uzspiest savu viedokli, esiet efektīvāka, nejaucieties viņa lietās.

Ja tavs vīrietis ir Vērsis , tad tev jākļūst par pavarda turētāju. Vērsis mīl stabilitāti un pārliecību par nākotni. Ceļš uz šīs zaigžņu zīmes vīrieša sirdi ved caur vēderu, tāpēc steidzami iegādājies pavārgrāmatu un sāc viņu pārsteigt ar savām kulinārijas prasmēm. Pat Vērsim ļoti svarīga ir mīlestības saderība seksā. Padomā par to, vai tā tu saproti savu vīrieti gultā? Lai saglabātu Vērsi, jums vajadzētu ievērot šos noteikumus: neliedz viņam atpūsties pēc smagas dienas; nesaki viņam, ko darīt un ko nē; neliedz viņam tikties ar draugiem un esi racionālāks naudas jautājumā.

Lasi arī: Kā ātrāk kļūt bagātam saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmes

Lasi arī: Pievilcīgākās sievietes saskaņā ar zvaigžņu zīmi, kuras tiek pie visa, ko sirds kāro

Ja jūsu vīrietis Dvīnis , tad jums jākļūst par viņu ne tikai par labu mājsaimnieci un prasmīgu mīļāko, bet arī par interesantu sarunu biedru. Lai saglabātu Dvīņus, jums jāpārtrauc viņa brīvības ierobežošana un sīkumu zāģēšana. Kļūsti par viņa draugu, uzklausi viņu, pieņem visas viņa idejas un beidzot pieņem, ka viņam ir tik liels draugu loks, tajā skaitā daudzas sievietes.

Ja jūsu vīrietis ir Vēzis , jums vajadzētu dot viņam vairāk maiguma un neradīt iemeslus greizsirdībai. Vari noturēt Vēzi ar šādiem trikiem: iedziļināties viņa problēmās un just līdzi; vienmēr pastāstiet viņam, kurp dodaties un kad atgriezīsities; nedari viņam uz tevi greizsirdīgu; nodibināt kontaktu ar saviem radiniekiem un radīt komfortu mājā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment