Pievilcīgākās sievietes saskaņā ar zvaigžņu zīmi, kuras tiek pie visa, ko sirds kāro

Visas sievietes ir skaistas, par to nav šaubu, taču pievilcīgākās no tām ne vienmēr ir skaistākās. Protams, kādam piemīt gan skaistums, gan harizma, gan inteliģence vienlaikus. Kuras Zvaigžņu zīmju pārstāves ir pievilcīgākās, pastāstīs zvaigžņu eksperti.

Visinteresantākās sievietes, pēc vīriešu domām, ir tās, kuras prot sniegt emocijas, piesaistīt uzmanību un, galvenais, to noturēt. Vīriešus vismazāk piesaista savtīgas sievietes. Dāmai, pēc vairuma vīriešu domām, vajadzētu dot vieglumu un izraisīt vīrieti uz dažām pozitīvām emocijām. Protams, mūsdienu pasaulē ne vienmēr ir iespējams dot pozitīvu, bet tieši viņas joprojām ir galvenais iemesls, kāpēc vīriešiem patīk dažas dāmas, bet citas ne.

Sieviete Auns

Aunus ļoti iecienījuši vīrieši, jo viņām ir daudzas vīriešiem līdzīgas rakstura iezīmes. Šīs sievietes var šķist pievilcīgākas par citām, jo ​​viņām bieži vien ir kopīgas vīriešu  aizraušanās un hobiji, un tam ir izšķiroša nozīme sarunas sākšanā un uzmanības piesaistīšanā. Auns, kā likums, arī izskatās ļoti pievilcīgi. Vārdu sakot, šīs dāmas var uzskatīt par kandidātēm uz vadošajām vietām atraktivitātes reitingā. Vienīgā Aunu problēma ir viņu tiešums, kas dažkārt darbojas pret viņām.

Sieviete Vērsis

Vērsis piesaista ar savu izskatu. Izskata ziņā ar šīm dāmām neviens nevar salīdzināt, bet citādi Vēršu sievietēm ir lielas problēmas. Ļoti bieži viņas pārāk daudz koncentrējas uz sevi, aizmirstot, ka mīlestībai un attiecībām ir nepieciešama savstarpība. Viņu  netikumus kompensē izskats, bet ne vienmēr. Galvenais Vēršu vājums ir viņu pārmērīgās ambīcijas. Ja jautāsiet, kurai no visām meitenēm ir visaugstākā pašcieņa, tad lielākā daļa vīriešu teiks, kas tieši ir Vērsim. Vīriešiem nepatīk vienatnē spēlēt mīlestību, tāpēc Vērsis ir vairāk piemērots tiem, kam patīk meklēt mīlestību.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju stiprās puses: slēptie talanti, kas palīdzēs gūt panākumus un kļūt veiksmīgiem!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju stiprās puses: slēptie talanti, kas palīdzēs gūt panākumus un kļūt veiksmīgiem!

Sieviete Dvīņi

Šīm dāmām ir ļoti grūti, lai gan sākumā var šķist gluži pretēji. Viņas izrāda interesi par visiem vīriešiem, taču tas nenozīmē, ka viņām viss patīk. Viņām patīk gudri un harizmātiski vīrieši, jo viņi paši tādi ir. Dvīņi ir ļoti dīvaini un nesaprotami, tāpēc vīrieši vienmēr un visur velkas pie viņiem kā magnēts. Vīriešiem šķiet, ka meitenes un sievietes, kas dzimušas zem šīs gaisa zvaigžņu zīmes, ir īpašas. Protams, tā ir taisnība, bet ne tik ļoti, lai jūs tik ļoti aizrautos ar tām un ienirt tajās, neatskatoties. Dvīņi piesaista ar savu vienkāršību un tajā pašā laikā neieņemamību.

Sieviete Vēzis

Sievietes, kas dzimušas zem šīs zīmes, ir ļoti vienkāršas. Šī ir viņu  galvenā priekšrocība. Viņas piesaista vīriešus ar savu staltumu, bet ne visiem patīk viņu nebeidzamās runas par bērniem, par ģimeni, par nākotni. Vēži ir pārāk “pieauguši”, tāpēc patīk vai nu tiem, kas sapņo pēc iespējas ātrāk apprecēties, vai arī tiem, kuriem jau ir pāri 40. Vīriešus, kuri ir jaunāki par sevi vai pēc vecuma viņām līdzvērtīgi, viņas uzskata par infantīliem a priori. Komunikācija aizspriedumu dēļ nesanāk. Protams, šī nav universāla “epidēmija”, bet lielākā daļa Vēžu ir tieši tādas.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment