Zvaigžņu zīmes: kurš ir melis un kurš ne par kādu cenu nespēs samelot

Varbūt jums nevajadzētu piekārt etiķeti noteiktai zvaigžņu zīmei, apgalvojot, ka viņš ir neatlaidīgs krāpnieks un liekulis. Tāpat nesakiet, ka daži zvaigznāji izceļas ar godīgumu un patiesumu. Vārdu sakot, sadalīt visu zvaigžņu loku meļos un taisnajos nebūs pārāk godīgi. Galu galā, mēs visi neesam bez grēka, tikai katram no mums meli un patiesība spēlē dažādu lomu dzīvē. Apskatīsim Zvaigžņu zīmes un uzzināsim, kurš kā, cik bieži un kāpēc tas melo?

Auns var melot bez sirdsapziņas pārmetumiem. Taču savus melus viņš uzskata par glābšanas riņķi, uz kura viņam patīk peldēties savu kļūdu un nedarbu jūrā. Piemēram, ja Auns neturēja solījumu, viņš nekavējoties atradīs virkni iemeslu, kas attaisno viņa rīcību. Auna melus ir pietiekami viegli atpazīt: viss, ko izdomā Auna zvaigznāja pārstāvji, parasti ir pretrunā jebkurai loģikai.

Vēršiem patīk melot par sarkanu vārdu. Turklāt viņiem ir vajadzīgi meli, lai citu acīs izskatītos vislabāk. Viņiem patīk izrotāt notikumus, parādības un situācijas. Viņi melo, kā likums, tikai tāpēc, lai izskatītos veiksmīgāki, nekā patiesībā ir. Bet, dīvainā kārtā, Vērša meli gandrīz vienmēr izzūd.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Dvīņi ir melošanas meistari. Viņi parasti ķeras pie meliem, jo ​​vēlas iegūt vai tikt vaļā no tā. Tos ir grūti izdomāt, jo Dvīņu zīmes cilvēki savas prasmes pilnveido jau kopš bērnības.

Vēži absolūti neprot melot! Precīzāk, viņi melo, bet viņu meli vienmēr ir pestīšanas vārdā. Vēži melo tajos brīžos, kad patiesība kādam var sagādāt sāpes. Un teikt melus savā labā Vēžiem ir par zemu. Turklāt melīgu Vēzi ir diezgan viegli atpazīt. Ja viņi melo, tad to pavada neskaidra runa, trīcoša balss un kustīgas acis. Bieži vien Vēžiem sava godīguma un tiešuma dēļ ir grūti veidot attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment