Veselības zvaigžņu prognoze: masāža atbilstoši tavai Zvaigžņu zīmei, kas sniegs vislielāko dziedināšanu

Zvaigžņu eksperti prognozē apgalvo, ka, lai no masāžas gūtu maksimālu labumu, tā jāveic, ņemot vērā cilvēka individuālās īpašības.

Tiek uzskatīts, ka, pieskaroties noteiktiem ķermeņa punktiem, var ietekmēt cilvēka veselību un iekšējo stāvokli. Cilvēka organismā ir savi enerģētiskie punkti, kuru masāža veicina dziedināšanu un enerģijas atjaunošanos. Šīs vietas palīdzēs noskaidrot veselības prognozi.

Auns

Masāžas procesā Auniem uzsvars jāliek uz kaklu un galvu. Šo ķermeņa daļu relaksācija palīdzēs nomierināties un pilnībā atslābināt šīs zīmes pārstāvjus. Turklāt galvas un kakla masāža palīdzēs normalizēt smadzeņu darbību un sakārtot psihoemocionālo stāvokli.

Vērsis

Vērsis ir ļoti noderīga krūšu un kakla masāža. Ja masāžas laikā pievēršat uzmanību šīm ķermeņa daļām, varat stiprināt imunitāti un uz visiem laikiem aizmirst par saaukstēšanos.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvju iezīmes, kas neļauj viņiem gūt finansiālus panākumus: no tām noteikti vajag atbrīvoties, cik vien ātri iespējams!

Lasi arī: Pievilcīgākās sievietes saskaņā ar zvaigžņu zīmi, kuras tiek pie visa, ko sirds kāro

Dvīņi

Dvīņiem prognoze iesaka veikt visa ķermeņa masāžu, izmantojot aromātiskās eļļas. Šī zvaigznāja cilvēku vājā vieta ir nervu sistēma, tāpēc vispārēja relaksējoša masāža viņiem nāks par labu.

Vēzis

Vislabākā masāža Vēžiem ir vēdera un krūškurvja masāža, jo šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvju vājā vieta ir plaušas. Vēžiem nepieciešama pastāvīga šo ķermeņa daļu masāža, tad viņu pašsajūta ievērojami uzlabosies.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment