Šādi uzvedās iemīlējušies Zvaigžņu zīmju pārstāvji: uzvedība un darbi nemelo

Psihoterapeiti jau sen ir atzinuši mīlestību kā traucējumu ar noteiktiem simptomiem un sekām. Katrai Zvaigžņu zīmei šie simptomi ir atšķirīgi – kāds kļūst nomākts, un kāds vemj un lido.

Daudzi cilvēki iemīlēšanos un kaislību pielīdzina jaunības un jaunības paliekām, un dažreiz vēl ļaunāk – ar infantilismu. Jūs varat un pat vajag iemīlēties visu savu dzīvi, līdz atrodat to cilvēku, kurš var kļūt par īstu dvēseles radinieku. Mīlestības saderības prognoze var ietaupīt laiku, meklējot īsto cilvēku, taču tie neiemācīs justies, tāpēc pastāvīgi pilnveidojieties, nebaidoties no problēmām, šķēršļiem un, jo īpaši, neveiksmēm. Svarīgi ir nevis tas, kā mīlestība beidzas, bet gan tas, kā tā sākas. Mīļotājiem Zvaigžņu zīmes atšķiras savā uzvedībā.

Auns

Abu dzimumu Auns nemeklēs romantiku, ja vien tam nebūs pamatota iemesla. Ja vien, protams, nav īpašu indivīdu, kas apvieno pārdrošību, neatlaidību, uguni un romantiku, taču tādu ir ļoti maz. Būtībā, ja Auns iemīlas, viņš pienāk un tieši viņam sejā saka: “Sveiki, vai mēs varam mīlēties?”. Nav tā, ka viņi domā tikai par gultas priekiem, bet fiziskā mīlestība viņiem ir vissvarīgākā lieta.

Vērsis

Vērsis arī nevēlas doties tieši pie lietas, apejot puķu-konfekšu periodu. Tas attiecas gan uz šīs zīmes sievietēm, gan vīriešiem. Šķiet, ka jūs esat otrajā randiņā, bet viņi paši jūs izģērbs un parādīs visaugstāko klasi – viņi pat neprasīs jūsu piekrišanu. Taču pēc mīlas akta sekos romantika, no kuras tā var pat saslimt, taču nesaki Vērsim, ka viņi dara pāri, pretējā gadījumā kaisles lēkmē viņi var pārtraukt attiecības.

Lais arī: Ko dažādu Zvaigžņu zīmju pārstāvji dara sarežģītās un stresa situācijās

Lasi arī: Sieviešu talismani atbilstoši zvaigžņu zīmei, kas palīdzēs jums sasniegt sieviešu laimi

Dvīņi

Iemīlējušies Dvīņi ir ļoti dīvaini cilvēki. Šīs Zīmes pārstāvjus var iedalīt divās milzīgās grupās: tie, kuri necieš romantiku un mēģina ātri pierunāt jūs pāriet uz nākamo attiecību līmeni, kā arī tie, kuri nedarīs pilnīgi neko – nekādas mīlestības deklarācijas, nē. dāvanas. Tikai tukšums. Nav iespējams uzminēt, kāds būs jūsu Dvīnis.

Vēzis

Vēži, kad viņi ir iemīlējušies, darīs visu, lai atstātu iespaidu uz cilvēku, kuru viņi mīl. Vīrieši ir pelnījuši īpašu uzmanību. Vērot viņus, kad viņi ir dziļi iemīlējušies, ir prieks. Viņi izskatās kā Holivudas melodrāmu filmu varoņi. Pat Auns un Vērsis apskaustu šādu žēlastību. Meitenēm viss ir vienkāršāk – vairāk smaidu un atklājošāks apģērbs.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment