Veselības zvaigžņu prognoze: masāža atbilstoši tavai Zvaigžņu zīmei, kas sniegs vislielāko dziedināšanu

Lauva

Pēdu masāža ir ļoti noderīga lauvām. Tas ātri atvieglos nogurumu un atjaunos spēkus. Enerģētisko punktu masāža, kas atrodas uz pēdām, palīdzēs tām uzlabot visa organisma darbību.

Jaunava

Jaunavām noderēs vēdera masāža. Viņu vājā vieta ir gremošanas sistēma. Šīs ķermeņa daļas masēšana palīdzēs viņiem uzlabot kuņģa-zarnu trakta darbību.

Svari

Pēc prognozes Svariem noder muguras masāža. Ja jūs to darāt regulāri, tad nākotnē jūs varat izvairīties no išiass un sāpēm muguras lejasdaļā.

Skorpions

Skorpioniem noderēs sēžamvietas un vēdera lejasdaļas masāža. Tas stiprinās ne tikai viņu fizisko veselību, bet arī psihoemocionālo stāvokli.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir izdevīga locītavu masāža. Vēlams izmantot aromātiskās eļļas. Šāda masāža labvēlīgi ietekmēs ekstremitāšu stāvokli un mazinās sāpes.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvju iezīmes, kas neļauj viņiem gūt finansiālus panākumus: no tām noteikti vajag atbrīvoties, cik vien ātri iespējams!

Lasi arī: Pievilcīgākās sievietes saskaņā ar zvaigžņu zīmi, kuras tiek pie visa, ko sirds kāro

Mežāzis

Mežāži mēdz ciest no biežas stresa un pārslodzes, turklāt bieži vien cieš no migrēnas. Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem noderēs galvas masāža. Tas sniegs pārsteidzošu dziedinošo efektu un palielinās Mežāžu enerģiju.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram noderēs vispārēja masāža ar uzsvaru uz ikriem un apakšstilbiem. Tas atbrīvos viņus no biežiem krampjiem un sāpēm kājās, kā arī palielinās enerģijas piegādi.

Zivis

Saskaņā ar veselības prognozi Zivis bieži cieš no saaukstēšanās. Tāpēc viņiem ieteicams veikt sildošu muguras masāžu, izmantojot siltas eļļas.

Katras Zvaigžņu zīmes veselību var uzlabot ar pareizo pieskārienu. Ziniet savus enerģijas punktus un izmantojiet tos savā labā.

Leave a Comment