Kādas lietas mājā nes veiksmi katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim: noteikti neizmetiet šos priekšmetus!

Ir lietas, kas burtiski piesaista veiksmi. Zvaigžņu eksperti ir izveidojuši sarakstu ar vienkāršiem priekšmetiem, kas palīdzēs dažādu Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem iedzīvināt veiksmi.

Dažreiz neveiksme kļūst par biežu apmeklētāju, un šajā gadījumā, pirmkārt, jums vajadzētu rūpīgi izpētīt savu māju. Iespējams, ka tajā ir lietas, kas bloķē veiksmi  un neļauj pozitīvai enerģijai iekļūt mājoklī. Turklāt katrai Zvaigžņu zīmei savā mājā vajadzētu ievietot kādu sīkumu, kas nes veiksmi. Eksperti arī iesaka vērsties pie efektīvām sazvērestībām, kas palīdzēs atbrīvot telpu no negatīvās enerģijas , aizstājot to ar pozitīvām plūsmām.

Auns

Auni šķiet pašpietiekami un pašpārliecināti indivīdi, taču reizēm viņiem pietrūkst ierastā siltuma un mīlestības. Viņiem mājās jāglabā  mīļoto cilvēku fotogrāfija, ar kuru saziņa sagādā Aunam prieku. Priekšroka dos kopīgām fotogrāfijām, jo ​​tajās ir spēcīgs pozitīvas enerģijas lādiņš, kas piesaista veiksmi.

Vērsis

Vērsim mājā jāpatur kāds sīkums, kas saistīts ar labu dzīves mirkli. Tā var būt laimes pildspalva, apģērba gabals, atslēgu ķēde. Šāda lieta atgriezīs Vērsim pašapziņu un  piesaistīs veiksmi. Galu galā ir zināms, ka patīkamas atmiņas piesaista visu labāko dzīvē.

Lasi arī: Juvelierizstrādājumu zvaigžņu prognoze: kādus dārgakmeņus un pusdārgakmeņus zvaigžņu zīmēm nevajadzētu nēsāt, lai nezuadētu veiksmi un labklājību

Lasi arī: Kāda būs 2023. gada vasara katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: dažus no jums sagaida liela veiksme un bagātība!

Dvīņi

Zvaigzņu eksperti iesaka dvīņiem iegādāties dubultu figūriņu, kas apvieno pretējus elementus. Tas var būt uguns un ledus, Iņ un Jaņ, kā arī balti un melni kaķi. Jūs varat novietot attēlu ar šādiem simboliem redzamā vietā. Šādas lietas palīdzēs Dvīņiem saglabāt harmoniju sevī, tādējādi piesaistot veiksmi.

Vēzis

Jutīgos Vēžus vislabāk novietot mājās ar miniatūru strūklaku vai zelta zivtiņas figūriņu mākslīgajā akvārijā. Šīs lietas palīdzēs jums nomierināties un noskaņoties uz panākumiem. Katrs šāds priekšmets kļūs par personīgu veiksmes talismanu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment