Kāda būs 2023. gada vasara katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: dažus no jums sagaida liela veiksme un bagātība!

Diezgan grūti kaut ko paredzēt, īpaši trīs mēnešus uz priekšu, tomēr zvaigžņu eksperti nolēma parunāt par to, kāda var būt šī vasara katram no mums. Šajā prognozē atradīsi noderīgus padomus, kas palīdzēs kļūt veiksmīgākiem.

Šī vasara tiek prognozēta ļoti labvēlīga. Jā, būs periodi, kad Merkurs būs negatīvā pozīcijā, taču tam nevajadzētu būt lielai problēmai. Vienīgā problēma ir Venera Lauvā, kas mūs šovasar padarīs nedaudz egoistiskākus, bet kopumā pat viņa nebūs vāja, tāpēc mums un tev būs daudz spēka un enerģijas jebkuram biznesam. Runājot par sarkano planētu, arī Marss būs ļoti spēcīgs un radošs, kas jāatzīmē kā patīkams brīdis. Jūs varat mainīt savu likteni pat vienas dienas laikā, un kaut ko līdzīgu noteikti būs iespējams izdarīt arī šovasar. Pietiek tikai ticēt un kaut ko darīt, lai atrastu laimi.

Auns

Aunam vasara jāsāk ar neveiksmju enerģētisko cēloņu noskaidrošanu. Iespējams, ka šiem cilvēkiem būs jāmaina ikdienas rutīna vai jāveido jauni ieradumi, taču tas ir tā vērts. Šīs zīmes pārstāvji tiks apbalvoti par pūlēm. Visums ir viņu pusē, it īpaši, ja Aunam ir labi nodomi. Tagad ir laiks rīkoties. Šī vasara nebūs viegla, bet efektīva. Neviens nevar liegt Aunam realizēt idejas un īstenot sapņus. Viņu galvenais ienaidnieks ir bezdarbība, bailes un nenoteiktība.

Vērsis

Vērsis 2023. gada vasarā spēs mainīt pagātni, uzlabot savu nākotni un notīrīt karmu. Venēras dēļ Lauvā viņiem būs jāuzmanās ar savām vēlmēm, jo ​​šī planēta viņos radīs tieksmi pēc pārmērīgas lepnības. Pazīme, ka Vērsis virzās pareizajā virzienā, būs no nekurienes nākoša pārliecība, patīkams emocionāls satraukums un ambīcijas. Tāpat zvaigžņu eksperti iesaka atcerēties, ka slēpjas svētība. Dažas grūtības un nepatikšanas dzīvē var pārvērsties par kaut ko ārkārtīgi noderīgu Vērsim nākotnē. Optimisms ir veiksmes avots.

Lasi arī: Kā pareizi glabāt naudu makā, lai tās kļūtu vairāk. Tas tiešām strādā.

Lasi arī: Kā pārvērst savu māju par spēka vietu atbilstoši savai zodiaka zīmei

Dvīņi

Dvīņiem šovasar ir jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem ar vārdiem. Ir frāzes, kas var nogalināt laimi. Tātad Dvīņiem tie būs divtik bīstami. Nepakļaujiet sevi šīm briesmām. Labāk pastāstiet sev un cilvēkiem tikai kaut ko patīkamu. Tas piesaistīs vairāk veiksmes, iespēju, mīlestības. Šīs zīmes pārstāvjiem glāze vienmēr ir līdz pusei pilna, un tas ir ļoti svarīgi. 2023. gada vasarā uzvarēs tikai tie, kas tic labākajam un nekoncentrējas uz zaudējumiem. Ikvienam ir sliktas dienas, pat laimīgākajiem un produktīvākajiem cilvēkiem uz planētas. Ir svarīgi to vienmēr atcerēties.

Vēzis

Šovasar Vēžiem pirmām kārtām  jāparūpējas par savas mājas enerģiju. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka tas ir svarīgi, jo tieši mājās mēs pavadām lielāko daļu sava laika. Zvaigznes un planētas šovasar būs ideālā stāvoklī attiecībā uz dīvāna kartupeļu vēzi. Arī planētu enerģija ir lieliska jūsu nākotnes detalizētai plānošanai. Vēžiem jādomā uz priekšu, jāaprēķina jaunas iespējas un arī jābeidz kavēties pie nepatikšanām. Ja paņem atvaļinājumu, tad vai nu vasaras vidū, vai pašās, pašās tās beigās.

Turpinājums nākošajā lapā….

COMMENTS

Leave a Comment