Slikti ieradumi, kas lēnām, bet noteikti saindē dzīvi, biolauku un attiecības

Bieži vien cilvēki paši saindē savu dzīvi, pakļaujoties sliktiem ieradumiem. Cīņa ar viņiem palīdzēs nekļūt par zaudētāju.

Jūs varat atbrīvoties no zaudējumu sērijas, izmantojot trīs maģiskus veidus , taču tikai tad, ja atvadāties no sliktiem ieradumiem, kas lēnām, bet noteikti atdod jūsu dzīvību. Eksperti identificē 8 visbīstamākos ieradumus, kas no pirmā acu uzmetiena šķiet nekaitīgi.

1. Ieradums sūdzēties. Cilvēkiem bieži dzīvē kaut kas nepatīk, bet kurnēšana par likteni ir slikts ieradums. Katru reizi, kad mēs par kaut ko sūdzamies, mūsu aura manāmi vājinās. Mēs koncentrējamies uz negatīvām sajūtām, tērējam enerģiju, lai sevī ritinātu tās pašas problēmas. Iemācieties atbrīvoties no aizvainojuma, tas ietaupīs enerģiju.

Lasi arī: Kas iepriecina zvaigžņu zīmju pārstāvjus: kādam tā ir nauda, kādam mīlestība, kādam kaut kas dīvains

2. Ieradums slēpt jūtas. Slēpjot savas jūtas, mēs apspiežam savu potenciālu, graujam iekšējo harmoniju. Tas viss var jūs maldināt. Ir svarīgi visu no dzīves ņemt līdz maksimumam, un attiecībās ar citiem – panākt tuvību un sapratni. Speciālisti iesaka analizēt, kas traucē būt atklātam un godīgam.

3. Ieradums melot. Citu acīs jūs vienmēr vēlaties izskatīties labāk nekā mēs, tāpēc daudzi cilvēki dod priekšroku nedaudz melot. Bet patiesība vienmēr nāk ārā un sabojā gan attieksmi pret melotāju, gan viņa pašcieņu un enerģiju. Ja salīdzina godīga cilvēka biolauku un meli, tad var redzēt, cik ļoti tie atšķiras. Otrajā versijā aura izkliedējas, un cilvēks kļūst pakļauts ārējai ietekmei. Viņš pats laika gaitā bieži kļūst par enerģijas parazītu, jo viņam ir maz iekšējās enerģijas.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment