Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 19. jūnija līdz 25. jūnijam: būs iespējas viegli tikt galā ar problēmām, bet ne visiem

Pāvels Globa prognozes ir objektīvas un pilnas ar svarīgu informāciju par to, kā konkrētajā periodā kļūt veiksmīgākam. Nedēļas prognozes palīdzēs sasniegt vēlamos panākumus visās dzīves jomās.

Saskaņā ar prognozēm, šobrīd cilvēkiem ir diezgan viegli pārvarēt blūzu, jo nakts gaismekļu noskaņojums, izņemot Saturnu, ir diezgan pozitīvs. Katram no mums būs daudz iespēju ātri pārvarēt psiholoģiskas problēmas, kas sakrājušās ilgu laiku. Būs vēlme strādāt, izklaidēties, atpūsties, radīt. Jums vienkārši ir pareizi jāiestata sevi, jo domas ir materiālas un daudz ko izšķir mūsu pasaulē.

Auns

Ir pienācis laiks aizstāvēt savu viedokli pēc iespējas smalkāk un diplomātiskāk. Problēma nav tajā, ka citādi cilvēki sāks uzbrukt Aunam. Būtība ir tāda, ka diplomātiska pieeja dos pozitīvākus rezultātus mēģinājumos panākt savstarpēju sapratni un atrisināt strīdus. Auns spēs saprast, kas viņiem ir svarīgs. Padomos un pamācībās nav nepieciešams klausīties, jo viņi paši zina, kas viņiem tagad ir vislabākais. Tajā pašā laikā vēlams lietas nesasteigt un atcerēties par galvenajām prioritātēm. Vēl labāk ir mazāk izmantot sīkrīkus, jo tiem ir slikta ietekme uz enerģiju.

Vērsis

Vērsis šonedēļ ir spārnos. Pāvels Globa viņiem vispirms iesaka iemācīties ieklausīties iekšējā balsī. Intuīcija būs viņu pusē. Liels pluss šīs zīmes cilvēkiem ir tas, ka viņi prot domāt par labo, un tagad šī prasme viņiem patiešām noderēs. Sarežģītos gadījumos nesteidzieties. Labāk, gluži pretēji, būt pacietīgam un iemācīties risināt tikai tos gadījumus, kas konkrētajā brīdī ir aktuālākie. Svarīgi domāt par nākotni, bet dzīvot tagadnē, tad šajās septiņās dienās viss būs kārtībā. Ja pēdējās nedēļās viss ir nogājis greizi. Vērsis spēs uzlabot dzīvi.

Lasi arī: Kas iepriecina zvaigžņu zīmju pārstāvjus: kādam tā ir nauda, kādam mīlestība, kādam kaut kas dīvains

Lasi arī: Ļaunākā zvaigžņu zīme pēc zvaigžņu eksperta domām

Dvīņi

Dvīņiem, lai mainītu tagadni un nākotni, ir svarīgi atcerēties vārdu un domu spēku. Šeit sākas visas uzvaras dzīvē. Pāvels Globa iesaka Dvīņiem šonedēļ būt pēc iespējas iecietīgākiem attiecībās ar apkārtējiem. Tas jo īpaši attiecas uz bērniem un vecāka gadagājuma cilvēkiem. Arī tagad labāk ir rūpīgi sekot līdzi uzturam, vairāk atpūsties, baudīt dzīvi un neiesaistīties pašpārbaudēs. Dvīņi būs optimistiski un bez iemesla, kas palīdzēs kļūt vēl pievilcīgākiem. Tagad ir lielisks laiks ainavu maiņai vai ceļojumam, atpūtai.

Vēzis

Vēžiem tagad ir ārkārtīgi svarīgi izskatīties pēc iespējas reprezentablāk. Lieta tāda, ka laika posmā no 19. līdz 25. jūnijam cilvēki biežāk pievērsīs uzmanību izskatam. Cilvēkus vienmēr satiek “pēc drēbēm”, tas ir, pēc pirmā iespaida, bet tagad šo frāzi var uztvert burtiski. Šī nedēļa būs labs laiks, lai atrastu mīlestību, jaunus sākumus. Ir ļoti svarīgi būt stipram un izturīgam. Noguruma gadījumā jums būs jāatrod spēka avots. Vēžus sagaida interesantas iepazīšanās, un tās ļoti ietekmēs viņu garastāvokli un nākotni kopumā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment