Slikti ieradumi, kas lēnām, bet noteikti saindē dzīvi, biolauku un attiecības

4. Ieradums izturēt. Kad ilgstoši paciešam to, kas mums neder, iekšā aug negatīvais. Agri vai vēlu tas iznāk ar postošu efektu. Lai no tā izvairītos, ir svarīgi nenovest sevi līdz emocionālam sprādzienam. Naids, dusmas, neapmierinātība ir vispostošākās sajūtas biolaukam un dzīvībai. Cilvēkam, kas līdz malām piepildīts ar negatīvismu, ir grūti vairot enerģiju. Līdz ar to viņam ir grūti strādāt un sasniegt rezultātus.

5. Ieradums tērēt. Cilvēks, kurš tērē savu laiku, resursus un enerģiju dzīves sīkumiem, dzīvo pāri saviem līdzekļiem. Ir vērts analizēt savas darbības, pārvērtēt prioritātes un nepieņemt lēmumus, vispirms tos nepārdomājot. Labāk ir meklēt iespējas,  kā uzlabot savu dzīvi, izmantojot savas iespējas. Pretējā gadījumā neveiksmes jūs vajā visu mūžu.

6. Ieradums strīdēties. Jā, strīdā dzimst patiesība, bet provokatīva uzvedība cilvēkus aizvaino un atbaida. Turklāt dusmas un dusmas – mūžīgie strīda pavadoņi – iznīcina enerģijas aizsardzību. Cilvēkiem, kuriem patīk strīdēties, pierādīt savu viedokli visiem, vitalitātes un enerģijas ir ļoti maz – un tas ir tiešs ceļš uz enerģētisko vampīrismu.

Lasi arī: Kādas īpašības cilvēkos novērtē dažādu zvaigžņu zīmju pārstāvji?

7. Ieradums visu atlikt. Šķiet, ka tas ir mazsvarīgs sīkums, bet patiesībā tā ir nopietna slimība. Citā veidā šo ieradumu sauc par vilcināšanos. Padodoties tam, jūs nevarat pamanīt, kā dzīve paies garām. Cilvēki, kuri nemitīgi meklē ieganstu, lai svarīgu lietu atliktu uz vēlāku laiku, ir lemti neveiksmei, jo lietas mēdz uzkrāties. Atlika vizīti pie ārsta – uzsāka slimību. Atliktais atvaļinājums – nopelnīta nervozitāte. Viņi neiegādājās ziemas riepas – izprovocēja bīstamu situāciju uz ceļa. Katrai bezdarbībai ir savas sekas.

8. Ieradums meklēt vainīgos. Kad savās neveiksmēs vainojam ikvienu, izņemot sevi, mēs nosakām, ka mēs nekontrolējam savu dzīvi. Tā ir principiāli nepareiza pozīcija, kas var izraisīt letālas sekas.

Dzīvē dažreiz notiek neizskaidrojamas lietas. Ja jūtat, ka nepatikšanas jūs vajā, bet nevarat atrast to cēloni, tad,  iespējams, vainīgi ir slikti ieradumi, kas sabojā jūsu dzīvi. Bet jūs vienmēr varat no tiem atbrīvoties.

Leave a Comment