Kāds grims piestāv jums saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi

Mēs esam apkopojuši jums dažus noderīgus padomus, ar kuriem jebkura sieviete var izveidot skaistu tēlu. Zvaigžņu eksperti piedāvā apgūt nevainojama grima mākslu atbilstoši jūsu Zvaigžņu zīmei.

Kā izrādījās, sievietēm nav jāmin, kādu grimu izvēlēties, lai izskatītos perfekti. Zvaigžņu eksperti ir pārliecināti: zvaigznes jau sen visu ir izlēmušas, tāpēc uzvarējušo attēlu varat atrast pēc Zvaigžņu zīmes.

Sieviete Auns

Grims sievietei Auns ir lielisks veids, kā parādīt iekšējo spēku, uzsvērt pievilcību un demonstrēt gatavību īstenot savus mērķus un vēlmes. Spēcīga, neatkarīga un neticami sievišķīga viņa noteikti nav tā, kas sēdētu un baidītos no uzmanības. Kosmētikas uzklāšanas jautājumos šī kundze ne no kā nebaidās. Labākais variants Auniem ir klasisks grims: vienmērīgs ādas tonis, fokuss uz acīm un lūpām.

Sieviete Vērsis

Zvaigžņu eksperti iesaka Vēršu pārstāvjiem izvairīties no spilgtām krāsām, lai pievilcību nepārspīlētu ar vulgaritāti. Saskaņā ar grima prognozi uzvarošās krāsas būs dabisko toņu palete: maigi rozā, tumši bēšs, gaišs. Neaizmirstiet par dabiskajām nokrāsām – gaiši zaļu, purva, smilšu, šokolādes. Aplauzums ar uzsvaru uz acīm izskatīsies labi.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji kā bijušie

Lasi arī: Veiksmes numeroloģija: kā aprēķināt savu personīgo veiksmes kodu

Sieviete Dvīņi

Dvīņu grimam vajadzētu uzsvērt pašapziņu, vieglumu un radošumu. Eksperti iesaka tuvāk aplūkot matētos toņus un kontrastējošo grimu: sārti vaigi, izteiktas uzacis, spīdīgas lūpas – dariet visu, lai būtu uzmanības centrā. Ideāla vieta uz sejas ir vaigu kauli: tie ir jāuzsver, lai atstātu iespaidu.

Sieviete Vēzis

Kails grims uzsver Vēža sievietes pievilcību un palīdz viņai  sasniegt to, ko viņa vēlas jebkuros centienos. Pērļu marķieris, perlamutra ēnas, zaigojošie toņi piešķir ādai līdzību ar unikālu dabas veidojumu, tāpēc iesakām bruņoties ar mirdzošu kosmētiku.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment