Veiksmes numeroloģija: kā aprēķināt savu personīgo veiksmes kodu

Katram cilvēkam ir savs personīgais veiksmes numurs, kas norāda, kurā virzienā viņam dzīvē jāmeklē panākumi. Numerologi pastāstīja, kā šo skaitli aprēķināt un ko tas nozīmē.

Šis raksts palīdzēs iegūt pārliecību par sevi un saprast, kurā virzienā jums vajadzētu virzīties finanšu sfērā. Varbūt tas palīdzēs pārliecināties, ka visu darāt pareizi. Tā vai citādi, bet noderēs savas vietas apzināšanai dzīvē un  motivācijas gūšanai .

Numeroloģiskais aprēķins

Vispirms jums ir jāveic visvienkāršākie numeroloģiskie aprēķini, kas palīdzēs noskaidrot jūsu likteņa numuru. Lai to izdarītu, jums būs jāzina sava vārda un uzvārda pirmais burts, kā arī dzimšanas datums.

Pieņemsim, ka jūsu vārda un uzvārda pirmie burti ir “R” un “B”. Izmantojiet vienkāršu tabulu, kas palīdzēs pārvērst šos burtus skaitļos:

Burts “R” atbilst ciparam 6, bet burts “B” – ciparam 3. Tālāk pievienojiet divus skaitļus, kas iegūti ar cipariem no jūsu dzimšanas datuma. Piemēram, ņemsim dzimšanas datumu 30.08.1991. Lūk, kas notiek, veicot aprēķinus:

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: neļaujieties slinkumam, tad fortuna jums smaidīs!

Lasi arī: Kaimiņš pastāstīja par šo triku kā glābt augus no miltrasas un kaitēkļiem un palielināt ražu. Izmēģināju un tas tiešām palīdz.

(3+0+0+8+1+9+9+1)+6+3=40. 4+0=4. Aprēķinot, jums noteikti jāiegūst skaitlis diapazonā no 1 līdz 9, jo numeroloģija darbojas tikai ar šiem skaitļiem. Ja iegūstat skaitli, kas ir lielāks par 9, summējiet tā ciparus, līdz iegūstat rezultātu, kas atbilst nosacījumiem. Piemēram, 39: 3+9=12. 1+2=3.

Veiksmes koda atšifrēšana

Iegūtais skaitlis ir jūsu veiksmes kods. Lūk, ko šie skaitļi nozīmē.

Viens . Aprēķinos iegūtais skaitlis 1 norāda, ka jums veiksme var būt darbā ar cilvēkiem. Jums, iespējams, vajadzētu izmēģināt komandas darbu. Jūs varat vienlīdz labi pierādīt sevi kā vadītāju vai priekšnieku, kā arī kā izpildītāju un padoto. Tevi var iedvesmot apkārtējie, tāpēc izpēti veiksmīgu cilvēku biogrāfijas.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment