Kāds grims piestāv jums saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi

Sieviete Lauva

Mēs pat nezinām, kas ir šokējošāks: Lauvas meikaps vai viņas raksturs. Sieviete, kura tiek ignorēta? Nē, tas noteikti nav par viņu. Kāds viņu var uzskatīt par liktenīgu skaistuli, taču zvaigžņu eksperti ir pārliecināti: mazliet nežēlīgs nenāks par ļaunu. Zelta izplatība grimā ir šīs sievietes vizītkarte, kas liecina par autoritāti, pārliecību un  aizrautību raksturā. Zelta ēnas un spilgta lūpu krāsa ir ideāls risinājums jebkuram izbraucienam.

Sieviete Jaunava

Šī zvaigznāja pārstāvei ir iedzimta gaume un spēja uzsvērt savu skaistumu. Organizēta un pašpietiekama Jaunava lieliski izskatīsies ar grimu, kas pievērš uzmanību detaļām. Skaidra un vienmērīga acu zīmuļa līnija pastāstīs citiem par viņas mīlestību pret kārtību, skaidrību un konsekvenci. Un ēnas un vaigu sārtums ar satīna spīdumu palīdzēs īstenot jebkurus sapņus.

Sieviete Svari

Košās vasaras krāsas ir galvenie apburošās un vieglās kā vēja Svaru sievietes palīgi. Uzsvars – tikai uz lūpām. Tāpēc, izejot ārā, šīs Zīmes pārstāve var aizmirst par visu, izņemot lūpu krāsu. Galvenais, lai nav neskaidrību: grimam jābūt vieglam, romantiskam un precīzam, tāpat kā jūsu darbībām dzīvē.

Sieviete Skorpions

Sieviete Skorpions nevainojami pārvalda grima mākslu, izmantojot to, lai sasniegtu savus mērķus personīgajā un biznesa dzīvē. Viņai ideāli piemērotas izteiktas kontūras: iezīmētas uzacis un plakstiņi, izcelti vaigu kauli. Turklāt šajā sievietē deg uguns, kas piesaista viņai apbrīnas pilnus skatienus, pat ja uz viņas sejas nav grima.

Sieviete Strēlnieks

Izaicinošā, degošā un  liktenīgā Strēlnieka sieviete prot sevi pasniegt no labvēlīgās puses. Viņai piestāvēs spilgti spīdīgi toņi, īpaši zelta, sudraba un neona zvīņas. Aplauzumā Strēlniekam patīk izmēģināt kaut ko jaunu un neparastu. Garas krokas skropstas? Jā. Tumšas ķiršu lūpas? Obligāti! Eksperimenti padara viņas dzīvi interesantu, un pašu Strēlnieku sievieti – tik spilgtu un atšķirīgu no pārējām.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji kā bijušie

Lasi arī: Veiksmes numeroloģija: kā aprēķināt savu personīgo veiksmes kodu

Sieviete Mežāzis

Jebkurās, pat stresa situācijās, sieviete Mežāzis ir mierīga, kā boa konstriktors. Nekas viņu neizsit no līdzsvara, un šajā bezgalīgajā mierā slēpjas patiess spēks. Kāpēc šūpot laivu, kurā kuģojat, un kāpēc izcelt to, kas jau ir izcelts dabā? Dekoratīvajai kosmētikai šīs Zīmes pārstāvim jābūt pieklusinātai, bet dziļai. Izdevīgi izskatīsies visi dabīgie šokolādes toņi: no pienainākās līdz dziļi rūgtenai. Kā akcentu ieteicams izmantot matētu lūpu krāsu.

Sieviete Ūdensvīrs

Ļoti gudra pieeja Ūdensvīra sievietes dzīvei atspoguļo vieglu dabiskumu un neuzbāzību. Šī dāma ir lieliski piemērota dabiskam grimam. Jā, viņa ir pazīstama ar visām jaunajām tendencēm, taču viņa nekad neseko to piemēram, jo ​​pati veido modi. Bezsvara BB krēms, matēts medus lūpu balzams un viegla skropstu tuša – praktiski, viegls un pievilcīgs. Viss pārējais ir nevajadzīgs vizulis.

Sieviete Zivis

Kāds viņu nosauks par drāmas karalieni, bet mēs uzskatām, ka Zivis sieviete vienkārši nekautrējas no savām emocijām un jūtām. Viņa var raudāt aizkustinošos brīžos un smieties, ja viņai ir kas sakāms. Tas ir atvērts, dabisks un dzīvs. Perfekti akcentēti sejas vaibsti, skaidri izteikti vaigu kauli un spilgti izteiktas acis ir droša zīme, ka Rybka nebaidās izpausties. Aukstie toņi var labvēlīgi uzsvērt dabas dabisko sentimentalitāti un romantismu.

Lai kādi būtu jūsu plāni jaunajai sezonai, atcerieties, ka labi izvēlēts grims nekad neizies no modes. Ja jums ir patiešām grandiozi nodomi, tad būtu jauki uzklausīt zvaigžņu padomus un izmēģināt sevi jaunā lomā.

Leave a Comment