Personīgā prognoze pēc vārda un dzimšanas datuma: uzzini savu likteni

Prognoze pēc dzimšanas datuma un vārda var daudz pastāstīt par cilvēka raksturu un viņa likteni. Pateicoties precīzam aprēķinam, ir daudz vieglāk saprast, kurā virzienā virzīties, lai sasniegtu laimi un labklājību.

Personīgās prognozes aprēķināšana ir vienkārša: saskaitiet visus dzimšanas datuma ciparus, lai iegūtu vienu skaitli. Piemēram, jūs esat dzimis 15.07.1984. = 1 + 5 + 7 + 1 + 9 + 8 + 4 = 35 = 3 + 5 = 8. Astoņi būs jūsu dzimšanas numurs.

Tad jums jāraksta savs vārds bez saīsinājumiem. Piemēram, jūsu vārds ir Anna = 1 + 2 + 2 + 1 = 6 . Šis ir jūsu vārda numurs. Tālāk esošajā tabulā varat redzēt katra burta skaitlisko vērtību.

Tagad pievienojiet dzimšanas numuru ar vārda numuru: 8 + 6 = 16 = 5. Cipara nozīmi atradīsiet zemāk esošajā aprakstā.

Viens

Saskaņā ar prognozi, Viens aizbildina spēcīgas gribas cilvēkus, kuri spēj pārvarēt šķēršļus ceļā uz mērķi. Viņi nav pieraduši padoties, viņiem ir spēcīgas līdera īpašības un viņi spēj sasniegt augstumus savā karjerā. Viņiem ir pazīstams risks, vēlme gūt spēcīgas emocijas un sasniegt džekpotu tur, kur citi atkāpjas. Vienībām var uzticēties, jo tās spēj pašaizliedzīgi palīdzēt, taču sekot tām var būt bīstami. Viņi dod priekšroku neparedzētiem ceļiem, kas ir pilni ar briesmām un grūtībām.

Vienībām ir jāpārvalda savas emocijas, kas dažkārt traucē darīt patiešām svarīgas lietas. Vienības netraucēs meditācijas praksei, kuras laikā spēs sasniegt iekšējo līdzsvaru un noteikt precīzu attīstības virzienu.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji kā bijušie

Lasi arī: Veiksmes numeroloģija: kā aprēķināt savu personīgo veiksmes kodu

Divi

Divniekiem pēc prognozes ir komunikācijas prasmes, viņi viegli saplūst ar cilvēkiem un spēj gūt panākumus jebkurā izvēlētajā virzienā. Neskatoties uz sabiedriskumu, Twos dod priekšroku laiku pa laikam doties pensijā, lai pārdomātu savus nākotnes plānus.

Divi var izvairīties no nepatikšanām, ja uzticas savai intuīcijai un klausās savai iekšējai balsij, nevis tam, ko sabiedrība viņiem uzspiež. Viņiem vajadzētu vairāk laika veltīt savai attīstībai un nelaist caur sevi citu cilvēku emocijas, īpaši negatīvas. Divnieki, saskaņā ar prognozi, jūs varat izmēģināt sevi žurnālistikā.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment