Kāds maģiskais amulets tev piestāvēs saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Ikvienam ir vajadzīgi maģiski amuleti. Reizēm dzīvē gadās, ka palīdzību nav kur gaidīt. Tieši tādos brīžos amuleti un talismani sāk darboties pilnā spēkā. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kādi amuleti palīdzēs dažādu Zvaigžņu zīmju cilvēkiem.

Talismaniem un amuletiem nav izšķirošas nozīmes veiksmes un veiksmes veidošanā. Lai kļūtu labāki un laimīgāki, ir svarīgi atbrīvoties no  toksiskiem apstākļiem , kas rada negatīvas domas un bailes.

Auns

Aunam ir diezgan notikumiem bagāta dzīve un ne tas vieglākais raksturs. Tas nozīmē, ka viņiem bieži ir problēmas un situācijas, kurās viņiem nepieciešama aizsardzība. Spēcīgs amulets būtu ideāli piemērots jebkuram Aunam. Speciālisti uzskata, ka šo lomu vislabāk var spēlēt melns pavediens uz plaukstas locītavas.

Vērsis

Vēršiem ir nepieciešams amulets, kas ļaus viņiem saglabāt tīru prātu. Vērsis bieži rīkojas impulsīvi un nepārdomāti, bet akmeņi, piemēram, ametists vai jašma, palīdzēs viņiem pieņemt tikai pārdomātus lēmumus. Arī koka kulons ar Otal rūnu būs brīnišķīgs amulets.

Lasi arī: Vienkārši veidi, kā piesaistīt veiksmi, izmantojot savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Manipura naudas čakra: kā to atvērt atbilstoši savai zvaigžņu zīmei

Dvīņi

Dvīņi ir ārkārtīgi sabiedriski indivīdi, taču viņi neprot saprast cilvēkus. Šī iemesla dēļ viņus pastāvīgi ieskauj ne tikai draugi, bet arī ienaidnieki, ļaundari un slēpti skaudīgi cilvēki. Lai pasargātu sevi no negatīvisma, Dvīņiem vajadzētu valkāt sudraba priekšmetus kopā ar viņiem vai pie sevis.

Vēzis

Vēžiem svarīgākie amuleti un talismani būs  tie, kas palīdzēs uzlabot atmiņu. Tieši ar viņu Vēžiem ir lielas problēmas. Viņi aizmirst par iepriekš dotajiem solījumiem un var vienkārši sajaukt faktus. Mīlestībā un darbā tas ir nopietns mīnuss, ar kuru ir vērts cīnīties.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment