Kāds maģiskais amulets tev piestāvēs saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Lauva

Lauvām ir nepieciešami amuleti un talismani, kas viņiem palīdzēs sasniegt savu spēcīgo potenciālu un kļūt labākiem. Šajā ziņā viņiem palīdzēs tāds akmens kā dzintars, kā arī zelta kuloni un gredzeni. Lauvām svarīgākais ir grūtā situācijā ieklausīties savā sirdī un lieki neriskēt.

Jaunava

Jaunavas ir pārdzīvojumu pilnas un bieži ienes problēmas ar negatīvismu, ienes mājās negatīvu enerģiju. Viņa inficē visu un neļauj Jaunavām normāli gulēt un atpūsties. Tāpēc viņiem labākais amulets būs sudraba vai obsidiāna akmens gabals. Arī mājās jāglabā vēja zvani.

Svari

Šīs zīmes cilvēki bieži vien nevar atšķirt nepieciešamo un svarīgo informāciju no nevajadzīgu informatīvo atkritumu plūsmas. Šī iemesla dēļ viņiem labākais talismans būs atslēga no platīna vai sudraba. Viņš personificē pareizā ceļa meklējumus un dāvā spēju atšķirt melus no patiesības.

Skorpions

Skarabeja figūriņa palīdzēs piesaistīt skorpioniem pozitīvas vibrācijas. Senajā Ēģiptē tas bija faraonu amulets. Viņš personificēja bagātību, spēku, panākumus, gribasspēku. Tas viss Skorpioniem ir vajadzīgs kā gaiss, lai saglabātu pārliecību un veiksmi.

Strēlnieks

Strēlnieki ir ļoti laimīgi un ārkārtīgi mērķtiecīgi cilvēki, taču viņi bieži vien nevar izlemt, kurš mērķis viņiem šobrīd ir aktuāls un svarīgākais. Kuloni no platīna vai zelta zvaigznes formā būs ideāls veiksmes amulets. Viņi vadīs Strēlnieku uz pareizā ceļa.

Lasi arī: Vienkārši veidi, kā piesaistīt veiksmi, izmantojot savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Manipura naudas čakra: kā to atvērt atbilstoši savai zvaigžņu zīmei

Mežāzis

Mežāži ir mērķtiecīgi, inteliģenti indivīdi. Viņiem vajag tikai nedaudz papildu enerģijas, jo ik pa laikam tās pietrūkst izšķirošam lēcienam uz priekšu. Amulets, piemēram, citrīns, palīdzēs viņiem iegūt papildu enerģijas avotu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem bieži ir galvas mākoņos, tāpēc viņiem ir nepieciešami amuleti un talismani, lai tie būtu tuvāk zemei. Mēs runājam, piemēram, par izstrādājumiem, kas izgatavoti no koka vai keramikas. Šādas dekorācijas neļaus Ūdensvīriem pieņemt nepārdomātus lēmumus un palielinās viņu produktivitāti.

Zivis

Zivis no vairuma cilvēku atšķiras ar to, ka bieži vien problēmu risināšanai pieiet radošā veidā. Tāpēc labākais amulets viņiem būs aventurīna akmens. Arī viņiem par noderīgu talismanu var uzskatīt jebkuru apaļas formas izstrādājumu, kas izgatavots no platīna – mākslas un augstas domas metāla.

Tāpat eksperti iesaka ikvienam izmantot talismanus un praksi, kas palīdz neaizķerties pagātnē. Atcerieties: svarīgs ir tikai tas, kas būs, un visas vakardienas kļūdas ir jāpārvērš par noderīgu pieredzi vai jāaizmirst.

Leave a Comment