Padomi, prakses un talismani tiem, kas vēlas vienmēr iepriecināt citus

Mēs visi vēlamies būt pievilcīgi un harizmātiski. Tas lielā mērā ir atkarīgs no mūsu enerģijas un noskaņojuma. Īpaši padomi, prakses un talismani palīdzēs iepriecināt apkārtējos cilvēkus.

Mēs jau iepriekš esam runājuši par to, kā apburt citus, taču tie bija vairāk psiholoģiski padomi. Ir pienācis laiks iemācīties noskaņot savu enerģiju uz pareizo vilni, lai cilvēki pilnībā izjustu jūsu spēku un dvēseles skaistumu.

Afirmācijas

Viena no labākajām praksēm, lai palielinātu savu pievilcību, ir apliecinājumi. Ar viņu palīdzību no prāta tiek noņemtas negatīvas attieksmes, kas neļauj veidot attiecības ar cilvēkiem un atstāt uz visiem vislabāko iespaidu.

Afirmācijas ir nemitīgi atkārtotas frāzes, kas laika gaitā sāk darboties jūsu labā, iekļūstot apziņā un arvien vairāk tur iekarojot. Varat izmantot tālāk norādītos apstiprinājumus vai izdomāt savus. Ir tikai svarīgi atcerēties, ka tie nedrīkst būt apstiprinoši un izrunāti pašreizējā laikā:

  • “Es mīlu cilvēkus, tāpēc cilvēki mīl mani”;
  • “Es kļūstu labāks ar katru dienu”;
  • “Cilvēki manī redz tikai labāko”;
  • “Es dodu šai pasaulei mīlestību”;
  • “Man patīk dzīvot un es inficēju visus apkārtējos ar savu pozitīvo”;
  • “Mana mīlestība pret šo pasauli ar katru dienu kļūst stiprāka”;
  • “Cilvēki mani piesaista, jo es to vēlos.”

Lasi arī: Kāds maģiskais amulets tev piestāvēs saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Manipura naudas čakra: kā to atvērt atbilstoši savai zvaigžņu zīmei

Atkārtojiet tos pēc iespējas biežāk. Jo ilgāk un biežāk to darīsit, jo labāka būs šīs prakses ietekme.

Psihologu un bioenerģijas ekspertu padomi

Negaidiet no cilvēkiem laipnību un mīlestību . Dodiet pozitīvu un mīlestību, bet neprasiet neko pretī. Tikai šādā veidā jūs varat kļūt labāki. Mīlestībā nav piespiešanas vai līdzvērtīgas apmaiņas. Katrs dod citiem to, ko spēj. Otram cilvēkam tas vai nu patīk, vai nē.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment