Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam: daudziem jābūt gatviem sastapties ar grūtībām!

Zvaigžņu ekspertu padomi palīdz mums katru nedēļu padarīt produktīvāku. Īpaši tas attiecas uz Pāvelu Globu, visslavenāko un izcilāko ekspertu. Katrā dzīves jomā svarīga ir pareiza pieeja. Eksperta norādījumi ir lielisks noderīgas informācijas avots.

Katras Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem šajās septiņās dienās būs daudz problēmu un raižu, bet kas īsti tas būs, tas būs jānoskaidro pašiem. Pāvels Globa dalījās viedoklī par to, kam laika posmā no 21. līdz 27. augustam katram no mums jābūt prioritātei. Vasara tuvojas beigām, un arī mūsu vēlme rīkoties. Nedrīkst zaudēt modrību un  ticību sev, jo neatlaidīgākie spēs tikt uz priekšu, kamēr pārējie būs garlaicīgi un slinki.

Auns

Aunam nevajadzētu aizmirst, ka dzīve ir kustība. Fiziskie vingrinājumi un pastaigas svaigā gaisā būs īpaši aktuāli pašā nedēļas sākumā. Trešdiena ir visnelabvēlīgākā diena, tāpēc 23. datumā nevajadzētu uzticēties savai intuīcijai. Bet jebkurā citā dienā jums tas pat jādara. Jūs varat veikt introspekciju, meditēt, iedziļināties sevis izpētē, lai labāk izzinātu savas bailes.

Vērsis

Vērsis tagad būs garā stiprs. Galvenais ir nepadoties, ko principā viņi prot izdarīt ar pieci plus. Zvaigžņu eksperti iesaka šīs zīmes cilvēkiem būt pašiem. Visas viņu dziļākās vēlmes piepildīsies, ja viņi turpinās ticēt domu spēkam. Vizualizācija ir spēcīgs instruments dzīves mērķu sasniegšanai ne tikai naudas, bet arī mīlestības jomā.

Lasi arī: Mazliet ar humoru: kā zvaigžņu zīmju pārstāvji gatavojas pasaules galam

Lasi arī: Trīs Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri nebaidās no krīzes

Dvīņi

Mīlestībā Dvīņiem labāk ir pārņemt iniciatīvu savās rokās. Jūs varat doties ceļojumā ar savu dvēseles radinieku vai apmeklēt nepazīstamu vietu, ja jums ir nepieciešams ieviest attiecības kaut ko jaunu. Kas attiecas uz biznesu un darbu, tad tagad, visticamāk, būs jāstrādā divtik smagi. Vienaldzība pret biznesu ir ļaunākais, kas var notikt ar Dvīņiem. Labāk neļaut tam notikt.

Vēzis

Tas, ko Vēži prot, ir smagi strādāt. To redzēs un arī aktivizēsies priekšnieki, kolēģi un biznesa partneri. Daudzējādā ziņā cilvēki centīsies sekot Vēžu piemēram. Tāpat cilvēki varēs novērtēt viņu atbalstu. Ir svarīgi mēģināt neatteikt nevienam palīdzēt. Pat ienaidnieki kļūst par draugiem ar pareizo pieeju. Vēl viens svarīgs padoms ir ievērot dienas režīmu un neaizmirst par pārējo, jo smags darbs ir nogurdinošs.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment