Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam: daudziem jābūt gatviem sastapties ar grūtībām!

Lauva

Lauvas tagad nevar meklēt atbildes uz sarežģītiem jautājumiem – labāk ir vienkārši sekot likteņa pazīmēm. Viss izdosies, ja viņi kļūs gudrāki un mierīgāki. Izmērīta dzīve būs lieliska izeja. Jūs vienmēr varat mainīt savu likteni, taču tagad to ir ļoti grūti izdarīt, tāpēc lauvām ir labāk izbaudīt dzīvi. Šis ir piemērots laiks flirtam, jaunu cilvēku iepazīšanai, cīņai ar savtīgumu. Cilvēki smalki sajutīs Lauvas slēptos nodomus.

Jaunava

Jaunavām vēlams pieturēties pie pārliecības, ka viss ģeniālais ir vienkāršs. Negaidītākos un grūtākos uzdevumus un problēmas var atrisināt ar vēsu prātu un pacietību. Impulsīvām Jaunavām būs daudz vairāk problēmu nekā atturīgām. Pagaidām dārgus pirkumus vajadzētu atlikt. Jūs varat tos plānot nākotnei, bet tērēt tagad noteikti ir bezjēdzīgi.

Svari

Garastāvokļa svārstības ir tas, kas sagaida daudzus Svarus. Viņiem tie noteikti nenāks par labu, taču tas nenozīmē, ka viņi paliks bez veiksmes. Iespējams, ka šīs zīmes pārstāvji uzzinās kādu ne pārāk patīkamu ziņu par mīļoto, draugu vai dvēseles radinieku, taču tas nebūs par pamatu zvērībām un strīdiem. Mierīgums un tikai mierīgums ir Svaru devīze šīm septiņām dienām, īpaši trešdien.

Skorpions

Šo septiņu dienu laikā nav jāpieņem pārāk nopietni lēmumi. Tagad Skorpioniem labāk ir tikai nepieļaut kļūdas. Nav nepieciešams steigties uz priekšu, cenšoties gūt panākumus viss uzreiz. Mierīgums un piesardzība ir galvenais viņu panākumu garants. Ir pienācis laiks nedaudz piebremzēt. Šonedēļ labāk dzīvot harmonijā ar sevi un apkārtējo pasauli.

Strēlnieks

Strēlniekiem jāstrādā ar pastiprinātu atdevi un aktīvāk jāatpūšas. Spēku atjaunošana palīdzēs viņiem atpūsties dabā, laukos. Šonedēļ ir tava iespēja pārsteigt pretējo dzimumu. Strēlniekiem vajadzētu izvairīties no saskarsmes ar cilvēkiem, kuri neprot turēt muti ciet – viņi visiem apkārtējiem pastāstīs par saviem plāniem darbā un biznesā.

Lasi arī: Mazliet ar humoru: kā zvaigžņu zīmju pārstāvji gatavojas pasaules galam

Lasi arī: Trīs Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri nebaidās no krīzes

Mežāzis

Mežāžiem būs nepieciešama visa viņu gudrība. Iespējams, Visums viņus nostādīs nopietnas izvēles priekšā. Ja kāds viņus ar kaut ko aizvaino, tad nav jāsteidzas atbildēt ar to pašu. Neapdomīga rīcība ne no kā neatbrīvos – tikai pielies eļļu ugunij. Aizvainojums šobrīd nav labākā izeja. Viņi var izdarīt tā, lai Mežāži paliktu vieni, bez atbalsta, mīlestības, uzticības un pieķeršanās.

Ūdensvīrs

Zvaigžņu eksperti iesaka Ūdensvīram aktivizēt visus savus iekšējos resursus. Tātad viņi var palielināt savas izredzes gūt panākumus jebkurā biznesā. Tagad labāk ir rūpīgāk uzraudzīt savu un tuvinieku veselību. Jebkuri strīdi var ievērojami sabojāt garastāvokli. Tas, ko noteikti nevajadzētu darīt, ir veikt tādas darbības kā ģenerāltīrīšana, remonts, mēbeļu pārkārtošana. Tagad labāk ir koncentrēties uz sevi un savām vajadzībām.

Zivis

Zivīm labāk nav attālināties no mīļajiem. Jo vairāk laika viņi var pavadīt kopā ar ģimeni un draugiem, jo ​​labāk viņiem pašiem. Darbā labāk nebaidīties no pārmaiņām un censties pilnveidot savas prasmes, iegūt zināšanas. Šīs septiņas dienas nav īpaši piemērotas eksperimentiem, bet piemērotas plānošanai. Zivīm šajās septiņās dienās būs jāiemācās uz lietām paskatīties vieglāk.

Zvaigžņu eksperti novēl jums labvēlīgu nedēļu un labu garastāvokli. Biežāk pastāstiet sev kaut ko patīkamu, jo tas, ko mēs sakām un ko domājam, diezgan bieži piepildās. Sargieties no melnbaltās domāšanas.

Leave a Comment