Zvaigžņu un planētu prognoze 2023. gada septembrim: lai gūtu panākumus, esiet gatavi izmantot savas stiprās puses!

Sākas rudens, bet tas nenozīmē, ka ir laiks skumt un piepildīt galvu ar sliktām domām. Dzīve turpinās, tāpēc jāpiespiež sevi un jāsāk sekot zvaigžņu ekspertu septembra ieteikumiem.

Mēnesis solās būt ārkārtīgi grūts, taču zvaigžņu eksperti atgādina, ka katram no mums ir savas enerģētiskās īpašības, kuras ir svarīgi atcerēties jebkurā sarežģītā situācijā. Mums ir jāzina savas stiprās puses, jo tas var glābt mūs no fiasko grūtos laikos.

Auns

Lai Auns atrastu laimi, ir vērts uz laiku novērst uzmanību no rutīnas. Jāizdomā sev kādas jaunas aktivitātes un izklaide, lai nenogrimtu ikdienas trulumā un izmisumā. Varbūt ir pienācis laiks atrast jaunu hobiju vai satikt jaunu interesantu cilvēku. Bezdarbība septembrī ir līdzvērtīga zaudējumam, taču tas nenozīmē, ka jums pastāvīgi kaut kur jāskrien. Dimensija ir panākumu atslēga.

Vērsis

Kosmosa ietekme uz Vērsi būs labvēlīga Veneras dēļ. Īpaši piesardzīgiem šīs zīmes cilvēkiem nepieciešams līdz 3. septembrim ieskaitot, kamēr Venera ir retrogrādā. Tad viņas spēks atvērsies un ļaus Vērsim uzlabot savu dzīvi. Vērši nereti dzīvo pēc principa “mērķis attaisno līdzekļus”, taču šomēnes viņiem labāk visu enerģiju nemet vienā lietā.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju saderība pēc dzimšanas gada

Lasi arī: Tests: cik daudz jūs izmantojat sava vārda potenciālu

Dvīņi

Retro Merkūrija dēļ Dvīņi zaudēs neatlaidību un kļūs mazāk vērīgi. Tas nozīmē, ka viņiem būs jāpalielina piesardzība uzņēmējdarbībā. Steiga ne pie kā laba nenovedīs. Tas diezgan daudz nemierina nervus, kā arī var radīt lielus naudas zaudējumus, strīdus ar draugiem un radiem. Ir pienācis laiks iemācīties domāt, un tikai tad kaut ko darīt, bet ne otrādi.

Vēzis

Vēži septembrī nekad nedrīkst nodot savu pārliecību. Jums ir jātic tam, kam viņi agrāk ticēja, pat ja citi mēģinās pierādīt šīs pārliecības nenozīmīgumu. Ir jāieklausās sevī un savā intuīcijā. Daudzi Vēži dara visu iespējamo, lai palīdzētu saviem mīļajiem, bet septembrī slīkstošo glābšana ir pašu slīkstošo darbs. Nav iespējams palīdzēt visiem, bet noteikti jāatstāj laiks sev.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment