Zvaigžņu prognoze 2023. gada septembri: nebaidieties būt veiksmīgi, drosmīgi un mērķtiecīgi

Tuvojas pirmais rudens mēnesis, kas var būt ļoti labvēlīgs gan tev, gan man. Lai tas mums patiešām nestu daudz pozitīva un veiksmes, mēģiniet ievērot šajā horoskopā aprakstītos astrologu ieteikumus.

Septembris ir laiks, kad daudziem sāk pietrūkt vasaras, taču gada siltākā laika beigas nav problēma, ja esi labā noskaņojumā un seko līdzi enerģijai, paradumiem, rīcībai, vārdiem. Dailyhoro.ru eksperti stingri iesaka ievērot vienkāršus laimes atrašanas likumus, lai apietu negatīvo domu puses.

Auns

Aunam jāatceras, ka septembrī nevajag it visā paļauties uz tuvinieku, draugu un kolēģu palīdzību. Ja vēlaties visu izdarīt pēc iespējas labāk, tad labāk to darīt pašam. Jā, tiks pavadīts vairāk laika, bet paliks vairāk veselu nervu šūnu. Viss ir šo cilvēku rokās, un viņiem noteikti nevajadzētu zvērēt likteni par kādiem pārbaudījumiem un problēmām. Viņu spēks ir ar viņiem, tāpēc jums vienkārši jātic sev.

Vērsis

Vērsis droši vien vēlēsies mieru un klusumu septembrī, bet tikai pašā sākumā, jo no 4. Venera vairs nebūs retrogrāda. Tas ārkārtīgi labvēlīgi ietekmēs Vērša enerģiju. Šķiet, ka viņi iznāk no kokona un pamostas no ziemas miega. Rudens sākums viņiem būs jaunu uzvaru laiks, turklāt visās frontēs uzreiz. Ir pienācis laiks rīkoties.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. septembrim: labvēlīgs periods, dažiem pat var paveikties loterijā!

Lasi arī: Zvaigžņu un planētu prognoze 2023. gada septembrim: lai gūtu panākumus, esiet gatavi izmantot savas stiprās puses!

Dvīņi

Dvīņiem septembrī nevajadzētu mainīt plānus pēdējā sekundē. Ja kaut kas ir izlemts, tad jāatstāj, kā ir. Jo retāk šie cilvēki pārkāpj sev vai kādam citam dotos solījumus, jo labāk viņiem. Daudzi Zīmes pārstāvji ir cilvēki ar smalku garīgo organizāciju. Septembrī ir ļoti svarīgi pēc iespējas mazāk sazināties ar nepatīkamiem un neuzticamiem cilvēkiem.

Vēzis

Vēžiem vajadzētu paļauties uz savu pienākuma apziņu, kas viņus novedīs pie laimes. Ja viņiem šķiet, ka viņiem ir jāpasniedz palīdzīga roka draugam, tad ir svarīgi to darīt. Ja viņiem šķiet, ka nedēļas nogalē jāiet uz darbu, vislabāk to darīt. Nedarbība un domas tikai par saviem mīļajiem var ievērojami sabojāt jūsu reputāciju. Egoisms un slinkums septembrī noteikti netiek turēti augstā cieņā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment