Zvaigžņu prognoze 2023. gada septembri: nebaidieties būt veiksmīgi, drosmīgi un mērķtiecīgi

Lauva

Lauvas ne vienmēr prot veidot konstruktīvu dialogu ar otru cilvēku, taču spēj sevī atrast spēku virzīties uz priekšu jebkurā situācijā. Tie nav tikai cilvēki, bet gan īsta motivācijas krātuve, ko septembrī pilnībā izjutīs daudzi viņu svīta. Panākumi sagaida visus Lauvas, kas alkst pēc pārmaiņām. Var veikt remontu mājās, mainīt situāciju, meklēt jaunu darbu. Bet labāk pagaidām neceļot.

Jaunava

Septembra lielākais “grēks” Jaunavai ir vienaldzība pret apkārt notiekošo. Ir svarīgi atcerēties, ka, ja kādam ir grūtības un viņš izmisīgi lūdz palīdzību, jums ir jāpalīdz šim cilvēkam. Tāpat Jaunavām jāatceras par ieaudzinātajiem trīs “C” – “kļūsti par sevi”. Jaunavām jābeidz mēģināt līdzināties kādam citam. Ir jāatrod sevī spēks, lai ieklausītos iekšējā balsī.

Svari

Svari ir sapņaini, bet septembrī nav laika sapņot un planēt mākoņos. Jums jārīkojas un pārliecinoši. Tuvojas pārmaiņu laiks, taču labas pārmaiņas dzīvē nenāks, ja jūs neko nedarīsit. Jums ir jāatceras par savu sapni, par savām idejām. Ir svarīgi pievērsties prātam, kamēr Venera sniedz atbalstu. No 4. septembra Svari būs zirga mugurā. Viņiem ir jāizkāpj no savas komforta zonas.

Skorpions

Septembrī Skorpioniem var uzbrukt ļaundari, un viņi var kļūt par enerģijas vampīru upuriem. Šajā sakarā viņiem bieži vajadzētu teikt “nē” citiem cilvēkiem, atbildot uz viņu lūgumiem un rīkojumiem. Pēc iespējas ātrākai plānu īstenošanai jāpaļaujas tikai uz sevi vai, augstākais, uz tuvāko cilvēku palīdzību. Jums vajadzētu būt uzmanīgiem ar tiem, kas ir nedabiski laipni un mīļi.

Strēlnieks

Strēlnieki septembrī var dzirdēt par sevi zināmas baumas, kas viņus var ļoti sadusmot, tomēr nevajag sevi nomākt un dusmoties uz stulbiem cilvēkiem, kuriem nav ko darīt. Jums nevajadzētu atbalstīt konfliktus, jo tā ir šauras domāšanas cilvēku daudz. Visas problēmas atrisināsies pašas no sevis, ja turpināsi tās risināt bez nerviem un vēlmes atrast tās vai citas situācijas vainīgo. Astrologi uzskata, ka Strēlnieks to spēj.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. septembrim: labvēlīgs periods, dažiem pat var paveikties loterijā!

Lasi arī: Zvaigžņu un planētu prognoze 2023. gada septembrim: lai gūtu panākumus, esiet gatavi izmantot savas stiprās puses!

Mežāzis

Mežāžiem nav jālido uz priekšu ar atvērtu vizieri, bet gan pazemīgi un mierīgi jāgaida kā plēsējam. Jums jāgaida ērta situācija uzbrukumam. Tas ir ļoti svarīgi gan biznesā, gan mīlestībā. Iespēja noteikti nāks. Ir svarīgi tikai paturēt noslēpumā savus plānus un ambīcijas. Septembrī būs daudz mājsaimniecības darbu, tāpēc starp darbu un romantiku tiem arī jāpievērš uzmanība un laiks.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri bieži nonāk nepatikšanās, jo viņi neizstrādā rezerves plānu sev. Viņi dod priekšroku entuziasmam, kas viņiem bieži maksā diezgan santīmu. Septembris nav izņēmums. Tagad viņiem jābūt uzmanīgākiem nekā jebkad agrāk, jo īpaši saskarsmē ar cilvēkiem un rīkojoties ar naudu. Arī Ūdensvīram nevajadzētu uztvert vēlmes.

Zivis

Zivīm nekādā gadījumā nevajadzētu atteikties no visa un padoties, pat ja jūs to ļoti vēlaties. Panākumi ir tuvu, lai gan viņi to nejūt. Ir pāragri mest ēsmu jaunu hobiju un darba ziņā. Pagaidām labāk nodarboties ar uzkrātajām lietām un uzdevumiem, citādi rudens nebūs viegls. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Zivis uzvar, pateicoties radošajai sērijai, taču tagad viņām nepieciešama tikai neatlaidība un ticība sev.

Mēs visi no kaut kā baidāmies, bet septembrī bailes var mūs norīt pavisam, bez pēdām. Astrologi iesaka nebaidīties būt veiksmīgam, drosmīgam un mērķtiecīgam. Veiksmi un lielisku rudens sākumu.

Leave a Comment