Talismana zieds atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei

Katrai sievietei patīk saņemt ziedus kā dāvanu. Bet ne visi zina, kurš zieds ir viņas talismans saskaņā ar Zvaigžņu zīmi. Šīs zināšanas palīdzēs sasniegt enerģijas harmoniju ar ārpasauli.

Burvīgi ziedi var būt ne tikai dzīvs augs. Galu galā ne vienmēr ir iespējams iegādāties vilkābeles krūmu visam gadam vai audzēt saulespuķu mājās. Palīdz arī talismani – jūsu zieda attēli atbilstoši Zvaigžņu zīmei. Vajadzīgos ziedus vari likt telefona vai darba datora ekrānsaudzētājā, atrast piemērotas smaržas vai aromātiskās eļļas relaksējošām vannām. Tādā gadījumā kā ziedi nekur bez radošas pieejas.

Auns

Auns palīdz ziediem, piemēram, orhidejas, vijolītes vai vilkābele. Pirmie divi attur Aunus dusmu lēkmēs un mazina impulsivitāti. Hawthorn darbojas arī Auna sievietēm kā universāls amulets.

Vērsis

Sievietēm, kas dzimušas Vērša zīmē, tādi ziedi kā ģerānijas vai ceriņi būs labākie palīgi dzīvē. Viņu vienkāršie, bet patīkami smaržojošie ziedi palīdzēs uzturēt normālu vitalitāti.

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārstāvji iemīlas: dažie iemīlējušies uzvedas pretēji savam ierastajam raksturam

Lasi arī: Laipnākie zvaigžņu zīmju pārstāvji: dažam tikai pret sevi

Dvīņi

Dvīņi ir gudras sievietes, kuras vienmēr zina nedaudz vairāk, nekā šķiet. Magone vai āboliņš palīdzēs uzsvērt viņu prātu. Šie ziedi darbojas nedaudz savādāk, taču kopumā to ietekme uz Dvīņiem ir līdzīga.

Vēzis

Ģimenes vēžu ziedi ir roze un lilija. Roze ir mīlestības simbols, kas palīdzēs uzkrāt pozitīvu enerģiju, un lilija dos pacietību un laipnību. Kopā efekts būs pārsteidzošs.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment