Tava īstā zvaigžņu zīme: atšķirība no tradicionālā

Dažkārt pamanām, ka mūsu Zvaigžņu zīmes īpašības, maigi izsakoties, nesaskan vai nesaskan ļoti precīzi. Šīs neatbilstības iemesls ir mūsu debess zvaigžņu daudzveidība.

Cilvēkiem, kas dzimuši divu zīmju krustpunktā, dažkārt ir gan vienas, gan otrās pazīmes, un dažreiz tās pilnībā atšķiras no abu zīmju standarta veidiem. Tas ir saistīts ar faktu, ka ir vēl viens Zvaigžņu aplis. Tajā iekļauta otrā Zvaigžņu zīmju rinda, kas vairāk ietekmē to ietekmes intervālā dzimušos nekā 12 galveno Zvaigžņu zīmju iekšējais, standarta un labi zināmais loks.

1. stunda (Cerfeja) no 14. līdz 27. martam

Zvaigznājs Zivju un Auna krustpunktā. Šie cilvēki apvieno divus pretējus elementus  – ūdeni un uguni. Viņi ir apveltīti gan ar gribu, gan ar ļoti labu iztēli. Aktīvi un ideālistiski, lai sasniegtu mērķi, viņi var rīkoties nevis atklāti, bet slepeni.

2. Spārnotais zirgs (Pegasus) no 12. līdz 25. februārim

Pārejas stāvoklis no Ūdensvīra uz Zivīm rada Pegazu, kuram ir ļoti spēcīga radošums un cilvēku psiholoģijas uztvere. Tajā pašā laikā cilvēka raksturs ir ārkārtējs, oriģināls un ass. Viņi ir novatori un iedvesmoti domātāji.

Lasi arī: Tava svarīgākā misija saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Labākās vīriešu īpašības saskaņā ar viņa zvaigžņu zīmi

3. Sfinksa (Gulbis) no 13. līdz 26. janvārim

Kad saplūst Zeme, kurai pieder Mežāzis, un Gaiss, kas kontrolē Ūdensvīru, tiek iegūta Sfinksa, kurai ir slepenas un daudziem nepieejamas zināšanas. Un šķiet, jo vairāk viņš mācās, jo grūtāk viņam dzīvot. Tās ir diezgan ekscentriskas un ekstravagantas personības, kas zina, kā piesaistīt sev uzmanību.

4. Koks (Cassiopeia) no 15. līdz 28. decembrim

Uguns un Zemes elementu sajaukums padara Koka personību pretrunīgu un grūti saprotamu. Kasiopejas iedzīvotāji nevar pretoties savām kaislībām, taču viņi vienmēr cīnās ar tām. No vienas puses, tie ir atklāti un vienkārši, no otras puses, tie ir pesimistiski un it kā savieno divas pasaules – augšējo un apakšējo.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment