Horoskops 2023. gada 5. septembrim: klusējiet par saviem plāniem!

♈ Auns

Šajā dienā tu esi šausmīgi spītīgs un nevaldāms, neiecietīgs pret citu viedokli, ja tas nesakrīt ar tavējo. Zvaigznes iesaka otrdienu pavadīt vienatnē, un, ja tas nav iespējams, mēģiniet vismaz samazināt kontaktus ar cilvēkiem, ar kuriem jūs nevēlaties nopietni strīdēties.

♉ Vērsis

Grūtības sazināties ar apkārtējiem joprojām pastāv – neskatoties uz izcilajām oratora prasmēm, cilvēki nez kāpēc nav noskaņoti pareizi interpretēt tavus vārdus. Ar nepiederošām personām neizdosies panākt savstarpēju sapratni, taču saziņā ar mīļajiem atradīsi izeju. Viņi noteikti jūs sapratīs un atbalstīs.

Lasi arī: Tava svarīgākā misija saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Labākās vīriešu īpašības saskaņā ar viņa zvaigžņu zīmi

♊ Dvīņi

Šodien vēlams atrast laiku izklaidei un vieglai komunikācijai. Labāk, ja tas ir kaut kāds trokšņains, pārpildīts pasākums. Izbaudi notiekošo un centies izmest no galvas visas domas par darbu, ģimenes nepatikšanām un citām problēmām.

♋ Vēzis

Nav tā labākā diena, lai apspriestu svarīgus jautājumus, runātu par jūtīgām tēmām. Šodien tu pilnībā zaudēsi takta izjūtu un noteikti pateiksi kaut ko nepareizi. Lai nesaasinātu attiecības ar apkārtējiem, labāk runāt tikai par abstraktām tēmām – piemēram, par laikapstākļiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment