Tava īstā zvaigžņu zīme: atšķirība no tradicionālā

5. Čūsknesis no 15. līdz 28. novembrim

Šie ir vieni no neiecietīgākajiem cilvēkiem, kuriem vienmēr ir savs viedoklis un viņi cīnās par savu ceļu, dažreiz nepievēršot uzmanību citiem. Individuālisti, kuriem patīk rīkoties pašiem, neaicinot nevienu palīdzēt. No dzīves ir kā fēniksa dzīve: nāve atdzimt no pelniem.

6. Krauklis no 16. līdz 29. oktobrim

Starp Svaru un Skorpiona zvaigznājiem atrodas Vārnas zvaigznājs, kura ietekmē dzimst vieni no strīdīgākajiem un impulsīvākajiem cilvēkiem. Kādā brīdī viņi ir maigi un apmierināti, laipni un līdzsvaroti, un tad viņi var strauji iekrist agresijā un dusmās. Ir ļoti svarīgi, lai viņi saprastu, kas ir ļauns un kas labs.

7. Gans (Volopas) no 16. līdz 29. septembrim

Cilvēki, kas dzimuši zem šīs zīmes, ir uzsūkuši Jaunavas racionālo domāšanu un tieksmi uz Svaru estētiku. Viņi prot pieņemt pareizos lēmumus, saskatīt gan savas, gan citu nepilnības. Gani spēj vadīt cilvēkus, spēj nevainojami manipulēt un veidot sarežģītus un tajā pašā laikā elegantus plānus.

8. Bruņinieks (Herkules) no 16. līdz 29. augustam

Apvienojot Lauvu un Jaunavu, tiek iegūti cilvēki, kas apvieno holēriskus un flegmatiskus cilvēkus, kuri ir gan intraverti, gan ekstraverti. Reizēm šķiet, ka viņi ir devuši kaut kādu zvērestu, ko nekad nelauzīs. Viņu ceļš ir ērkšķains, un viņiem tas ir jāiet, palīdzot tiem, kas ir vājāki par viņiem.

9. Rati (Lielais Lācis) no 16. līdz 29. jūlijam

Šajā periodā cilvēki piedzimst apveltīti ar ļoti lielu radošo potenciālu. Vēža jutekliskums un Lauvas drosme padara viņus par harizmātisku un mīlošu raksturu. Viņi tiecas uz priekšu, bet iet pa jau nobrauktu ceļu.

Lasi arī: Tava svarīgākā misija saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Labākās vīriešu īpašības saskaņā ar viņa zvaigžņu zīmi

10. Pilots, Kuģis no 14. līdz 28. jūnijam

Cilvēki, kas tiecas pēc zināšanām kā īsti Gaisa stihijas pārstāvji un vienlaikus šaubu un baiļu pārņemti. Stūrmanis ir pirmais kolonists, kurš stāv pie jaunas civilizācijas pirmsākumiem, jeb stūrmanis, kas ved kuģi romantiskos piedzīvojumos. Ārkārtīgi zinātkārs un komunikabls, kas atgādina dzīvu enciklopēdiju.

11. Mednieks (Orions) no 14. līdz 27. maijam

Apvienojot Vērsi un Dvīņus, tiek iegūts cilvēks, kurš atrodas krustcelēs un ir spiests izdarīt savu izvēli. No Zemes elementiem viņam ir pieredze un zināšanas, bet no Gaisa elementiem – dualitāte un kāpšanas vieglums.

12. Valis no 13. līdz 26. aprīlim

Šajā periodā dzimušie ir mierīgāki un pacietīgāki par ugunīgiem Auniem, taču daudz mazāk flegmatiski nekā Vērsis. Viņi tiecas pēc materiālās labklājības un tērē savu ārkārtīgi lielo centību savā labā.

Otrā Zvaigžņu apļa zīmes palīdz precīzāk saprast, kas pārvalda pārejas periodā dzimušos cilvēkus. Turklāt viņu dzīves mērķi un mērķi var labāk izskaidrot. Lai zvaigznes kalpo kā mājiens un palīdz atrast sevi. Visu to labāko,

Leave a Comment