Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: daudzus sagaida patīkamas pārmaiņas un melnās līnijas beigas

Ir pienākusi vēl viena prognoze nākamajai nedēļai. Zvaigžņu eksperti runāja par to, kā jūs varat piesaistīt veiksmi visām Zvaigžņu zīmēm. Ir pienācis laiks uzzināt daudz interesanta un svarīga par gaidāmajām septiņām dienām.

Pirmkārt, ir augsts harmonijas līmenis no zvaigžņu un planētu viedokļa. Tas nozīmē, ka jūs varat sagaidīt labu garastāvokli un patīkamas emocijas, kas ņems virsroku pār nepatīkamajām. Šonedēļ būs ļoti noderīgi atcerēties deviņus vienkāršus, bet ārkārtīgi svarīgus fen šui principus enerģijas uzlabošanai mājās. Tam nav labāka laika.

Auns

Aunam nevajadzētu atteikties no ģimenes un draugu atbalsta. Viņu laipnība viņiem atgriezīsies simtkārtīgi. Ir ļoti svarīgi darīt visu iespējamo, lai padarītu citu cilvēku dzīvi labāku. Mēs nedrīkstam aizmirst par saviem mīļajiem, taču labāk neizrādīt pārmērīgu egoismu, jo tikai savstarpēja palīdzība palīdzēs Aunam pierādīt savu uzticību, mīlestību, cieņu un vēlmi būt tuvu, būt noderīgam.

Vērsis

Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka liela iespējamība, ka daudziem Vēršiem uzlabosies atmiņa, tāpēc šonedēļ šīs Zemes zīmes pārstāvjiem pēc iespējas biežāk jānodarbojas ar jaunu zināšanu apgūšanu. Varat sākt apmācību, reģistrēties kursiem vai pāriet uz jaunu darbu. Arī adaptācijas process būs ļoti viegls un bez spriedzes un liekām raizēm.

Lasi arī: Pāvela Globas prognozes nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: daudzus šajā nedēļā sagaidīs liktenīgi notikumi!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: esiet gatavi atteikties no kaut kā, lai tā vietā nāktu, labākas finansiālās iespējas

Dvīņi

Dvīņiem vajadzētu nodarboties ar radošām aktivitātēm. Pirmkārt, radošums palīdzēs jums kļūt labākam, attīrīties no negatīvisma, kā arī patiks citiem cilvēkiem. Ir svarīgi atklāt sevi. Kas attiecas uz darbu, tad tagad nav jāskrien lokomotīvei pa priekšu. Labāk ir mēģināt konsolidēt agrāk sasniegtos rezultātus. Tas ir daudz svarīgāk nekā mēģinājums iekarot jaunas virsotnes.

Vēzis

Vēžiem ļoti veiksies mīlas sfērā, taču tas nebūt nenozīmē, ka biznesā un darbā valda tumša svītra. Gluži pretēji, šis ir labs laiks tirdzniecībai un sarunām. Visi jautājumi, kas saistīti ar mijiedarbību ar cilvēkiem, veiksies labi. Darbs nav panaceja pret nepatikšanām. Ir svarīgi vairāk atpūsties, mazāk uztraukties un biežāk mainīt vidi. Vēžiem šis ir ļoti gaišs un patīkams laiks.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment