Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: esiet gatavi atteikties no kaut kā, lai tā vietā nāktu, labākas finansiālās iespējas

Finanšu zvaigžņu prognoze palīdzēs šo nedēļu pavadīt izdevīgi. Ir pienācis laiks piesaistīt naudu, jo planētu novietojums tam ir salīdzinoši piemērots. Kopā ar zvaigžņu ekspertu prognozēm būs iespējams piesaistīt Fortūnas atbalstu.

Lai nauda neapietu māju, ir viens drošs veids. Par to runā dažādu jomu eksperti: zvaigžņu eksperti, psihologi, treneri, apmācību autori par veiksmīgu pelnīšanu un pat fen šui skolotāji. Recepte ir vienkārša, bet tieši tā ir tās stiprā puse. Ir svarīgi atbrīvot sevi, savas mājas un apziņu no visa nevajadzīgā un nevajadzīgā. To izdarīt no 18. līdz 24. datumam būs nedaudz vieglāk.

Auns

Saskaņā ar finanšu zvaigžņu prognozi šīs Zīmes pārstāvjiem ir svarīgi atbrīvoties no iekšējiem dēmoniem. Šaubas un bailes var bloķēt naudas plūsmu. Aunam ir svarīgi noticēt sev, strādāt mierīgi un bez kņadas, darīt savu darbu tā, lai rezultāts atbilstu pirmām kārtām pašiem Auniem. Iepirkšanās nedēļas laikā būs diezgan piemērota, taču labāk to darīt rūpīgi.

Vērsis

Līdz septembra beigām daudzi Vērši nonāks pie izpratnes par to, ko viņi vēlētos mainīt savā dzīvē. Tas ietekmēs arī finanšu sektoru. Viņi var domāt par darbības maiņu, profesionālo pārkvalifikāciju, sava biznesa uzsākšanu vai citiem daudzsološiem pasākumiem. Ir pāragri spert izšķirošus soļus: debess ķermeņi šobrīd ir samērā nemierīgi.

Lasi arī: Ar ko salaistīt dobes rudenī, lai nākamajā gadā aizsargātu gurķus un tomātus no kaitēkļiem un slimībām

Lasi arī: Kādus kokus un krūmus nevajadzētu stādīt rudenī?

Dvīņi

Aktīvā darbība palīdzēs Dvīņiem noturēties virs ūdens. Jūs nevarat iztikt bez tēriņiem, taču varat tos izmantot produktīvā virzienā. Īpaši svarīgi ir apdrošināties tajos tēriņos, kas notiek negaidīti vai nelaikā: nekavējoties atliciniet summu kredītu vai rēķinu nomaksai, iegādājieties papildus medikamentus aptieciņai, papildiniet mājdzīvnieku barības krājumus. Dvīņiem ir jāievēro saraksts, lai viņi neko neaizmirstu.

Vēzis

Nedēļa būs darbīga arī Vēžiem. Viņiem būs jārīko tikšanās, jāpiedalās sanāksmēs vai prāta vētras sesijās, jāsazinās ar klientiem un partneriem – vārdu sakot, viņu biznesa aktivitāte, spriežot pēc zvaigžņu stāvokļa, rit pilnā sparā. Zvaigžņu eksperti iesaka daudz atpūsties, lai šāds grafiks neizraisītu pārmērīgu darbu vai bezmiegu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment