Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: daudzus sagaida patīkamas pārmaiņas un melnās līnijas beigas

Lauva

Lauvu sagaida cienīgu atlīdzību par agrāk pieliktajām pūlēm – mīlestībā, biznesā, darbā utt. Visas labās lietas, ko viņi ir izdarījuši pagātnē, radīs patīkamu tagadni un nākotni. Pirmdien viņi pamanīs patīkamas pārmaiņas, bet pozitīvisma virsotne būs 19. septembris – Saules un Neptūna opozīcijas diena, kurā var notikt pēkšņas patīkamas lietas.

Jaunava

Jaunavām ir jāattīstās un jāvirzās uz priekšu. Pazīme, ka viņi virzās pareizajā virzienā, būs siltuma sajūta dvēselē, kā arī banāls miers. Ja ir grūtības un problēmas mīlestības vai finanšu frontē, der atcerēties, ka katram mākonim ir sudraba odere. Negatīvie notikumi pārskatāmā nākotnē apvērsīsies, kļūstot labvēlīgi.

Svari

Svari ir cilvēki, kuriem glāze lielāko daļu laika ir puspilna, nevis pustukša. Viņiem šis optimisms un ticība labākajam ne tikai jāaudzē sevī, bet arī jāieaudzina citos. Tas viņiem palīdzēs ievērojami uzlabot karmu un kļūt laimīgākiem nākotnē. Ļoti noderēs arī detalizēts plānojums. Visas lietas ir jāplāno iepriekš, lai tik dinamiskā laikā būtu mazāk nepatīkamu incidentu.

Skorpions

Skorpioni tagad nekādā gadījumā nedrīkst izvairīties no koncentrēšanās uz nepatikšanām. Jā, var gadīties dažas nepatīkamas lietas, taču tās var viegli sagraut šo cilvēku pārliecība, mīlestība pret dzīvi un vēlme kļūt veiksmīgākiem. Planētas un zvaigznes liek Skorpioniem braukt maratonam, nevis sprintam. Jums jātaupa enerģija svarīgām lietām un rūpīgam darbam. Jūs nevarat gaidīt ātrus panākumus.

Strēlnieks

Strēlniekam ir svarīgi atcerēties vienu vienkāršu patiesību: dažreiz pietiek tikai mainīt savu attieksmi pret problēmām, lai tās atrisinātu. Šādām pārmaiņām nav labāka laika kā tagad. Merkurs un Venera apvienos spēkus, lai Strēlnieka zīmē aktivizētu savas spēcīgākās īpašības. Šis ir labākais laiks jaunu vaļasprieku meklēšanai, jaunu cilvēku satikšanai un vispār aktīvai darbībai.

Lasi arī: Pāvela Globas prognozes nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: daudzus šajā nedēļā sagaidīs liktenīgi notikumi!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: esiet gatavi atteikties no kaut kā, lai tā vietā nāktu, labākas finansiālās iespējas

Mežāzis

Pa ceļam Mežāžiem var rasties problēmas darbā vai mīlestībā, taču tagad darba un personiskās problēmas viņiem biežāk vajadzētu uztvert kā kaut kādu sarežģītu spēli. Izmantojot viltīgas kombinācijas un sarežģītas kustības, Mežāži laimi nesasniegs. Jums ir jābūt vienkāršākam un arī jāizvairās no provokācijām pret citiem cilvēkiem. Tas ir viņu galvenais uzdevums septembra beigās un jo īpaši šajā nedēļā.

Ūdensvīrs

Jebkāda ļaušanās pesimismam Ūdensvīriem radīs tikai problēmas. Noteikti nav vērts pārāk daudz un ilgi uztraukties par to, kas ir ārpus viņu kontroles. Vēlams saglabāt domāšanas skaidrību un tīrību – neļauties stiprajiem dzērieniem un vienmēr saprātīgi izvērtēt situāciju, lēmumus pieņemot tikai ar vēsu prātu, nevis emociju vai intuīcijas vadīti.

Zivis

Zivīm šis ir ideāls un ļoti labvēlīgs laiks. Tas ir labi piemērots dramatiskām ārējām metamorfozēm – jaunai frizūrai, garderobes atjaunināšanai utt. Cenšoties kļūt skaistākam vai gudrākam, svarīgi atcerēties vienu vienkāršu patiesību – ideālu cilvēku neeksistē. Var un vajag tiekties uz ideālu, taču noteikti nevajag uztraukties par to, ka nav izdevies kļūt par ideālu.

Centieties būt labā formā un inficēt citus cilvēkus ar dzīves mīlestību. Visums to noteikti pamanīs. Novēlam veiksmīgu, patīkamu un vienkāršu nedēļu. Lai visi Tavi sapņi piepildās.

Leave a Comment