Ja katru rītu šim uzdevumam veltīsiet tieši 2 minūtes, nauda tecēs pie jums kā upe

Katrs cilvēks veido savu nākotni. Ar domām mēs programmējam notikumu attīstību dzīvē. No rīta, kad pamostamies, mums jau vajadzētu domāt par nākamo dienu. Ko darīt katru rītu, lai diena nestu pozitīvismu un veiksmi? Uz kādas kājas vajadzētu piecelties no gultas, lai veiksmīgi atrisinātu problēmas un veiktu darījumus? Kurā virzienā vispirms jāstiepjas, lai vairotu veselību un spēku?

Ko darīt katru rītu

Nolēmām atbildēt uz visiem šiem jautājumiem. . Katrs pats kontrolē savu likteni. Apmēram 90% notikumu, kas ar mums jau ir notikuši vai notiek, mēs paši ieprogrammējām.

Viņi paši savā dzīvē tā izlēmuši. Tāpēc nav ko pārmest kādam neveiksmēs vai kļūdās. Izņemot to, kā izdarīt savus secinājumus un doties tālāk. Un, katru dienu pieceļoties no rīta, mēs noliekam savas domas jaunajai dienai.

Lasi arī: Kādi sapņi sola naudu?

Lasi arī: Dāvanas, kuras nevajadzētu dāvināt: atbrīvošanās no viņu negatīvās enerģijas

Tas viss ir atkarīgs no tā, kā mēs domājam. Kādus uzdevumus mēs viņam izvirzīsim? Kādreiz māja, kurā dzīvojat, un tehnoloģija, ko izmantojat, bija tikai doma. Kāds tos izdomāja galvā, iespējams, pat no rīta. Un es nolēmu pārvērst savas domas realitātē. Tādā veidā mēs ieguvām automašīnas, tējkannas un daudz ko citu. Lai mākslinieks gleznotu attēlu, tam vispirms ir jāparādās viņa galvā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment